Verseny után nagyon jól jöttek a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső

Verseny után nagyon jól jöttek a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső

Az öttusa egy igen nehéz és megerőltető sport, már ha egyáltalán egyetlen sportnak tekinthetjük. Hiszen egy sport alatt egyesül öt másik, amelyek közül mindegyikben jeleskedni kell ahhoz, hogy jó eredményt tudj elérni. Vannak, akik egyszerűen csak a mozgás öröméért űzik, bár ez azért egy kicsit komolyabb annál, mintsem hobbiból csinálni. Versenyekre járni viszont annál nagyobb kihívás, ezért is választottam ezt az utat. De versenyek után rendszerint nagyon fáradt és éhes vagyok, így a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső oldal mindig nagy segítségemre van egy ideje.

Régebben a versenyek után gyakran elkövettem azt a hibát, hogy hazamentem, lepihentem, és utána alig bírtam mozogni napokig a megerőltetéstől. Ilyenkor külön kínszenvedés volt akár egy boltig is elmenni, gyakran inkább ki is hagytam. Tudom, hogy ez helytelen, és a kiegyensúlyozott táplálkozással, újabb mozgással lehet az ilyen kimerültséget és izomlázat orvosolni, de amikor egyszerűen nem bírtam erőt venni magamon, akkor akár úgy is mondhatjuk, hogy a lustaság győzött. Bár a fájdalomnak valószínűleg még nagyobb szerepe volt a dologban, de a nélkül nincs sportolás. Újabban pedig Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső nélkül nincs bevásárlás!

Az egyik edzőtársam javasolta, hogy akkor járok a legjobban, ha az edzések, versenyek után közvetlenül elmegyek és bevásárolok, mielőtt még akár egy percre is lepihennék, mert akkor még van bennem lendület, még nincsenek kihűlve és megmerevedve az izmaim, tehát jobb átesni rajta még mielőtt mindez bekövetkezik. Megfogadtam a tanácsát, de még nem voltam teljesen felkészülve fejben, mivel ilyen esetekben jobban teszi az ember, ha készül előre. Az első alkalommal csak egyszerűen bementem a boltba, és ködös, fáradt fejjel addig-addig lézengtem, amíg végül elfogyott a maradék erőm, és fel kellett adni a dolgot. Erre az esetre javasolna az edzőtársam, hogy előző nap, a versenyre való szellemi felkészülésként próbáljak meg bevásárlólistát összeállítani, és minél többet fejből megjegyezni.

Annyira jól bevált a módszer, hogy azt sosem gondoltam volna! Megmutatta, hogy ő hol szokta nézegetni a reklámújságokat, és el kel hogy ismerjem, a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső valóban egy kiváló oldal, mivel nem szükséges hozzá papír alapú újsággal bíbelődni, online lapozgatva is végig tudom nézni az aktuális kínálatot. Azzal, hogy kinézem az akciókat és megpróbálom memorizálni őket, egyrészt lefoglalom magam szellemileg, másrészt elterelem a figyelmemet a versenyről, így nem azon stresszelem magam. Szinte meditációvá alakítottam már ezt a gyakorlatot igen rövid idő alatt, és annyira bevált, hogy a verseny végeztével egy gyors zuhany után az első utam a boltba vezet, a fejemben pörög a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső oldalon látott dokumentum, és azzal tartom fenn a szellemi jelenlétemet, hogy rossa megyek végig a kinézett termékeken.

Mire hazaérek a bevásárlással, már általában kikapcsol ez a funkció, és át tudom magam adni az édes fáradtságnak. Sokszor mondtam már köszönetet a csapattársamnak a módszerért, mert így másnap és harmadnap nem kell mennem sehová, minden otthon van nálam előre bevásárolva és sokkal könnyebben átvészelem a verseny utáni felépülést. És így, hogy online nézegethetem az újságokat, a keresés és a memorizálás is jóval könnyebb. Ráadásul jóval környezet barátabb megoldás is ez így, mivel nem fogyasztok nyomdaterméket, ami sok festékkel, szennyezéssel, papírgyártással, fakitermeléssel jár, hanem egyszerűen csak a telefonomon vagy a gépemen átnézem, és már mehet is a memorizálás.