Cascade klímát veszünk, ajándék is jár hozzá

Cascade klímát veszünk, ajándék is jár hozzá

Napját sem tudom már, hogy mikor sportoltam úgy igazán, teljes erőbedobással. Sajnos, ahogy egyre csak telt-múlt az idő, kicsit eltunyultam, és nem nagyon van kellő motivációm az intenzív edzésekhez. Ha nagy ritkán elmegyek konditerembe, vagy csak simán felhúzom a futócipőmet, akkor maximum a kocogásig jutok, de annak a fele is legalább séta. Hát nincs mit tenni, ez van, ha az ember öregszik. Én legalábbis ennek tudom be, ugyanis sokkal kényesebb lettem a húszas éveim közepére, mint annak elején voltam, és egyre jobb kifogásokat gyártok magamnak. Persze tudom, hogy ez nem mehet így, és nagy ritkán sikerül is rávennem magam egy rendes edzésre, de azért jóval többre lenne szükségem, mind fizikailag, mind pedig lelkileg is. De hát mindig annyi dolog és teendő van.

Múltkor például segítettem a szüleimnek a klímavásárlásban; ők sem értenek hozzá, és én sem, de próbálkoztunk. És végül is eredményesek voltunk, mert hamar meg is találtuk az új légkondit, ami egy cascade klíma lett. Ráadásul, akciósan sikerült beszereznünk, méghozzá nem is akárhogy.

Találtunk egy weboldalt, ahol akciós volt maga a cascade klíma, de az igazán érdekes az volt, hogy szerelés is „jár” hozzá. Vagyis, ami ár meg van adva a honlapon a klímára, az már tartalmazza a beszerelésnek az árát is, így azért pluszban nem kell már fizetni.

Számomra ez óriási megkönnyebbülést hozott, mert ez azt jelentette, hogy nem kell még szerelőt is keresnem, mert ha erről a weboldalról rendelünk, akkor még fel is szerelik a náluk vásárolt klímát a szakemberek. Ezzel kapcsolatban pedig biztos voltam abban, hogy így kevesebbet kell majd várnunk a beüzemelésre, mintha külön intéztünk volna egy szerelőt; legalábbis tavaly az egyik szomszédunk majdnem egy hónapot várt, mire időpontot kapott. Sajnos ő akkor még nem találta meg azt a szolgáltatót, mint mi.

Ez a cascade klíma akció, nem csak akciós árat és beszerelést jelent, hanem még ajándék is jár hozzá, ami egy wifi egység. Hát, én már alapból annál a pontnál teljesen el voltam képedve, amikor kiderült, hogy szerelés is jár a dologhoz, úgyhogy engem nem is kellett volna tovább győzködni a vásárlásról. De, ezt még tudták fokozni: minden cascade klímára öt év garancia van, de, még adnak hozzá öt év kompresszor garanciát is. Na, itt már az én kritikus édesapám is azt mondta, hogy oké, nem keresünk tovább. Innentől már csak ki kellett választani, hogy mekkora teljesítménnyel szeretnénk azt a klímát.

Ennek a részleteivel már nem untatnék senkit, mert túl nagy izgalom vagy érdekesség itt már nem volt. Azt viszont mindenképp elmondanám még, hogy a klima-szereles.hu oldalán a megrendelés nem úgy működik, mint egy webshop esetében. A honlapon található egy megrendelő űrlap, természetesen meg kell adni bizonyos adatokat, illetve ki kell választani a megvásárolni kívánt klímát is, majd ezt az űrlapot kitöltve, virtuálisan be kell adni. A cég pedig mihamarabb visszaigazolja azt, telefonos úton, és egyúttal már adnak is egy időpontot a klíma beszerelésére. De, ha valaki inkább telefonon adná le a megrendelését, nem eddig az űrlap segítségével, arra is van lehetőség.

De szerintem érdemes az űrlapot használni, mert sokkal gyorsabb, és az is nagyon szimpatikus és jó megoldás, hogy telefonon igazolják vissza a megrendelést, és telefonon történik az egyeztetés is nem pedig e-mailben. Mert sajnos én már jártam úgy, hogy rendeltem valamit, amit e-mailben vissza is igazoltak, majd napok múlva hívtak, hogy az a termék, amit rendeltem, nem elérhető. Úgyhogy azt gondolom, hogy ez a telefonos megoldás sokkal jobb.

Úgyhogy, ha valaki épp klímát keress, akkor mindenképpen érdemes megnéznie ezt a weboldalt, mert van ám még többféle klíma is, nem csak a mi cascade klímánk.

cascade klíma