Ötpróbás ismerősökkel mentem vitorlázni

Ötpróbás ismerősökkel mentem vitorlázni

Ha az ember már egy jó ideje űz egy sportot, akkor egészen természetes, hogy sok új ismerősre tesz szert. Így volt ez velem is, amikor elkezdtem ötpróbás edzésekre járni. Az elmúlt évek alatt itt nem csak ismerősökre tettem szert, hanem jó néhány barátra is. Persze főleg a sport tart minket együtt, de az utóbbi időben most már néha közös programokat is szervezünk, például elmegyünk olykor együtt kirándulni, vagy más helyekre.

De a nyáron úgy gondoltuk, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk valami mást, ami kicsit emlékezetesebb dolog, mint az, hogy együtt elmegyünk az erdőbe. De azért nem is akartunk rá sokat költeni. Ekkor valaki felvetette az ötletet, hogy mi lenne, ha elmennénk a Balatonra vitorlázni. Mivel ilyet még egyikünk sem csinált, gyorsan bele is mentünk.

Azt hinné az ember, hogy egy hajó bérlése sokba kerül, de amint utánanéztünk a dolgoknak, kiderült, hogy nem is kerül olyan sokba. Főleg, ha többen megyünk, és többen is összeadjuk rá a pénzt. Mi a balatonpro.hu oldalon találtunk jó ajánlatokat ezzel kapcsolatban. Nem csak baráti összejövetelekre jó ez a hajós program, hanem ha valaki a kollégáival menne el valahová a nyáron, és mondjuk a csapatépítő helyszínek között válogat, annak is jó lehetőség a balatoni vitorlázás.

Mi is elmentünk az ötpróbás csapattal, és nagyon jól éreztük magunkat. Ha valaki egy érdekes és kalandos dolgot szeretne csinálni a Balaton környékén, próbálja ki a vitorlázást.