Az első számú rajongó

Az első számú rajongó

A kedves menyasszonyomtól nem olyan rég egy sporteseményre kaptam páros jegyet ajándékba. Tudja, hogy imádom az ilyet, főleg az ötpróbát. Nem is volt így kérdés, hogy vele fogok elmenni, hisz tőle kaptam ezt ajándékba.

Tegnap volt este Budapesten ez a rendezvény, és találkoztunk is egy érdekes figurával. Pont mellénk szólt a jegye ennek a férfinak, akiről most mesélni fogok. Lacinak hívják őt, és a végére egész jól elbeszélgettünk vele.

Arra lettem figyelmes, hogy egy nagyon ötletes szöveggel ellátott pólóban jött szurkolni. Azonnal kiszúrtam, hisz ugyanannak szurkoltunk. Rá is kérdeztem, hogy hol készült ez a póló, mire azt felelte, hogy a lolmarkt.hu által lett nyomtatva. Ekkor kicsit tudatlan arckifejezéssel kérdeztem meg tőle, hogy ez mégis milyen cég. A név alapján nem jöttem rá, hogy pólókkal, pólónyomtatással foglalkoznak. Laci elmesélte aztán részletesebben, hogy hogyan is működik ez, mivel ő már többször rendelt onnan nem csak pólókat, de pulóvereket is.

Eléggé izgatott lettem, hiába ment élőben a rendezvény, meg kellett néznem a mobilomon a honlapot. Már elsőre is nagyon impozánsnak találtam a lolmarkt.hu weboldalát. Mikor pedig hazaértünk, elkezdtem jobban kutakodni, hogy milyen jellegű pólókat lehet rendelni. Évával, a menyasszonyommal, eléggé bele is ástuk magunkat tegnap a nézelődésbe. Majd arra lettünk mind a ketten figyelmesek tegnap este, hogy már órák óta azt nézzük, és arról beszélünk, hogy milyen pólókat rendeljünk majd magunknak. Ezen kívül pedig már most kinéztük, hogy ősszel, illetve télen, milyen pulóvereket rendeljünk a lolmarkt.hu-ról. Laci viszont mondta is, és mi is láttuk, hogy több üzletük is van, szóval nem tartom egyáltalán kizártnak, hogy akár be is megyünk majd az egyikbe körülnézni. Az internetes vásárlás óriási nagy előnye, hogy valóban kényelmes, ám azt a benyomást, amit egy valódi üzlet tud adni, azt nem bírja helyettesíteni az online webáruház.

Mi is rengeteg mindent intézünk az interneten, mint például számlák befizetése, vagy akár nagy-bevásárlás. Én azt mondom, hogy ezeket a webáruházakat egytől egyig ki kell tapasztalni és bele kell vágni a rendelésbe. Persze, könnyebb úgy, mint ahogy ez a lolmarkt.hu-val kapcsolatban, velünk is történt. Laci tapasztalata meggyőzött minket, mert mesélte, hogy ő már rendelt onnan, és nagyon is elégedett volt a vásárlás minden részletével. Azt is mondta nekünk Laci, hogy ő is sokat rendel az internetről, sok mindent is intéz, de a lolmarkt-os tapasztalata kifejezetten jó, ezért meri nekünk, idegeneknek is bátran ajánlani.

lolmarkt.hu

Sajnos manapság már kevés az ilyen megbízható cég, sokszor fordult már elő velem is, és sok ilyen sztorit is lehet hallani, hogy elkeveredett a megrendelés, majd soha nem került elő. a Pénzvisszafizetés meg egy nagyon hosszú procedúra tud lenni, így egy ilyen élmény már el tudja venni az ember kedvét attól, hogy az adott honlapról rendeljen bármit is.

Én már most biztos vagyok benne, hogy a lolmarkt.hu-ban nem kell csalódnunk és azt fogjuk kapni, amit szeretnénk. Ettől független természetesen nem fogjuk kihagyni azt se, hogy személyesen menjünk be egy üzletükbe, hiszen több is van nekik, egy pedig Soroksáron, ami tőlünk pár perc autóval.

Amikor már Évának és nekem is lesz saját, személyes tapasztalatunk a vásárlással kapcsolatban, biztosan fogunk írni róla, hiszen már most felcsigáztuk a körülöttünk lévőket.