Két gyerekkel is sportosan!

Két gyerekkel is sportosan!

Képzeljétek, a feleségem nemrég bejelentette, hogy a szíve alatt hordja a második babánkat! Nagyon örültem a jó hírnek, már mindketten szerettük volna, hogy végre tovább bővüljön a család.

Arról már írtam korábban is, hogy mi már az első gyerkőc előtt is milyen sportosan éltünk és hogy ezt a kis jövevény érkezése is csak egy rövid időre szakította meg. Most sem szeretnénk ezt másként csinálni, így újfent felmerül a kérdés, hogy hogyan tudjuk majd ezt a célkitűzésünket megvalósítani.

Először is szükség lesz ugye egy új babakocsira, mert az elsőszülöttünk még mindig elég kicsi azért ahhoz, hogy akár a legközelebbi boltig végig sétáljon, ölben cipelni pedig hosszú távon elég fárasztó lenne. Így célszerű választásnak tűnik egy testvér babakocsi. Rá is kerestem a neten és ezt az oldalt találtam: https://www.babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik-98. Nem is gondoltam volna, hogy többféle konstrukció is létezik: van amelyik kifejezetten ikrek számára készült (egymás melletti vagy akár egymás alatt és fölött elhelyezkedő mózeskosárral), de vannak olyanok is, amelyek kifejezetten egy újszülött és egy tipegő igényeire vannak szabva. A mi elsőszülöttünk ugye még kicsi egy testvérfellépős verzióhoz, így az oldalon található kínálatból az UPPABABY TESTVÉR VISTA BABAKOCSI jöhet szóba nekünk.

Elmélyedtem a termék tulajdonságaiban, mielőtt vásárlásra szánnám el magam. Az első, ami hirtelen szembeötlött az az, hogy többféle színben is elérhető, ami ha ismertek, nekem nagyon fontos. Na de lássuk az igazából fontos szempontokat, mégiscsak én lennék a férfi, aki a technikai paraméterek alapján objektíven választ babakocsit gyermeke számára. A mózeskosár része 9kg-ig használható, míg a sportülés 3 hónapos kortól akár 22kg-ig. Kis fejszámolás után, mire az új bébi kinövi a mózeskosarat, a nagyobbiknak már elég lesz egy testvér fellépő is, így át tudja majd adni a sportülést a kis tesójának. Eddig tökéletes, lássuk tovább!

A kupolatető 50+ UPF védelmet biztosít a napsugárzás ellen, így biztonságban tudhatom gyermekeim bőrét még akkor is, ha a nyári napsütésben hosszan kirándulunk vagy sétálunk. Ezen kívül állítható tolókarral rendelkezik, ami azért nagyon jó, mert a feleségem elég alacsony teremtés, míg én meg nagyon magas vagyok, szóval ugyanaz a hossz nem lenne megfelelő számunkra. Továbbá van benne egy extra nagy kosár is, amihez könnyen hozzá lehet férni. Ez irtó praktikus lesz egy-egy bevásárlás vagy túrázás során. Az sem mellékes, hogy az egyes részei levehetők és tisztíthatók, így a pelenkázási vagy etetési balesetek könnyedén eltüntethetőek.

Azt még nem tudom, hogy ezzel mennyire lesz nagy kihívás futni menni a sima “egy gyerekes” korábbi babakocsihoz képest, de az itt talált választék (https://www.babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik-98) mindenképpen meggyőzött arról, hogy találni fogunk megfelelő “járművet” az újonnan alakuló már négy fős családunkba!