Bajban vagyok, ha nem sporttáska kell…

Bajban vagyok, ha nem sporttáska kell…

Az öttusa az én sportom. Már gimis koromban megismertem ezt a sportágat, és azóta is aktív része az életemnek. Mivel versenyszinten űzöm, így a sporttáskákból áll a táskarepetoárom nagy része. Ezzel nem is lenne gond, csak hát rá kellett jönnöm, hogy egy esküvőre nem mehetek az edzős táskámmal…

Nincs más választás, muszáj venni egy elegáns darabot. Mivel ötletem sem volt, honnan érdemes, így a legjobb barátnőmhöz, Lilihez fordultam. Ő igazi csajos csaj. Ha valaki, akkor ő biztosan fogja tudni, honnan érdemes rendelni, és azt is, hogy milyet!

Nem fogtam mellé, Lilikém máris rávágta a megoldást: Anna Táska! Attól jobb webáruházat biztosan nem találok véleménye szerint.
Korábban – mily meglepő – nem is hallottam még róluk. Lili viszont visszatérő vásárló: innen szokta beszerezni a táskáit, az öveit és a pénztárcája is innen van.
Az Anna Táska csakis minőségi holmikat forgalmaz. Világmárkák közül tudunk választani, és ami igazán fontos, hogy a lehető legjobb áron kínálják ezeket a termékeket. A klasszikus daraboktól egészen a jelenleg divatos megoldásokig minden szerepel a kínálatban.

Mondtam Lilinek, hogy mivel én nem vagyok olyan divatőrült, mint ő, számomra tökéletes lenne egy jó minőségű, elegáns bőr kézitáska, melyet sok helyre tudok még hordani majd az évek folyamán.

Lili rögtön tudta, hogyan kezelje az oldalt: mivel nekem nem volt lényeg a márka, így nem azok szerint keresett, hanem a táska kategóriája alapján. Így semmi mást nem láttam magam előtt, mint a szebbnél szebb kézitáskákat. Mivel nagy összegeket sem akartam költeni, így beállítottuk, hogy ár szerint listázzon nekünk, és könnyebb is volt már a választás.

Nem kellett sokáig húzni ezt a válogatást, egy szép, fekete színű, klasszikus darab mellett tettem le a voksom.
Az internetes rendelésben általában hátrány, hogy sajnos nem lehet megnézni a táska belső elrendezését. Én, aki mindig rengeteg cuccal jár, különösen fontosnak tartom, hogy praktikusan lehessen bele pakolni. Szerencsére az Anna Táska oldala olyan képeket tartalmaz a táskákról, melyek esetében mindig látszik a belső kialakítás is. Ez nagy segítség lehet a hölgyeknek.

Mivel pakolhatóság szempontjából is rendben volt a választott fekete táska, rá is tértünk a rendelésre. Nem volt bonyolult. Elsőre én regisztráció nélkül akartam, de Lili felhívta rá a figyelmem, hogy érdemesebb megtenni ezt az apró lépést. Egyrészt nem vesz igénybe többet plusz egy percnél, másrészt ezáltal megkönnyítem a későbbi rendeléseim, és még az akciókról is fogok értesítést kapni.

A fizetést kártyával bonyolítottam le. Végre egy oldal, ahol ezt nyugodtan megtehetem! Nem mertem korábban sok helyen nagyobb összeget kártyával fizetni, ugyanis jártam már pórul vele. Azonban az Anna Táska weboldalán nagyon megbízható, biztonságos felület áll rendelkezésre a kártyás tranzakciókhoz.

A szállítás nagyon pontos volt. E-mailben kaptam előző este értesítést, hogy másnap mikor várhatom. Ők tényleg tartják, amit az oldalukon kiírnak: 1-3 napos kiszállítást ígérnek, és pontosan így is volt. A rendelés véglegesítését követő második napon már meg is kaptam a táskát.

Elégedett voltam az érkezett csomaggal. A futár kedves volt, és épségben megérkezett a doboz. Pontosan olyan volt, mint amire számítottam. Minőségi anyagból készült, nagyon imádom a tapintását. Valódi bőr! Továbbá a színe is csodás. Nem fakó, szürkésfekete, hanem fényes, csillogós, puha bőr. A puhaság ellenére mégis remek tartása van a táskának a kialakításának köszönhetően. Egy valódi klasszikus darabról van szó. Megfelelő ápolás mellett biztos vagyok abban, hogy évekig képezheti majd még a ruhatáram részét, és sok olyan kivételes alkalomnál lehet majd kiegészítőm, ahol épp nem sportszerelésben vagyok.
Sőt, ki tudja, a végén még lehet, hogy csatlakozom Lilihez, és rákapok az elegáns táskákra is!