Tiplik kellenek a hajótartó stabil rögzítéséhez

Tiplik kellenek a hajótartó stabil rögzítéséhez

Úgy vagyok a sporttal, mint más a levegővel. Ha nincs, akkor nem élek. Mindig kitalálok magamnak valamilyen új hóbortot, de összességében a lényeg talán leginkább az, hogy mindig maradjon a mindennapjaim része a jövés-menés és hogy ne kelljen leállnom a mocorgással. Éppen ezért most azt találtam ki, hogy veszek egy hajót, amivel evezni járok majd a közeli tóhoz, meg néha talán még elviszem magammal a Balatonra is, vagy a Velencei-tóra. Szóval kinéztem már mindent, de úgy nem akarom haza hozni, hogy nem tudom hova tenni, ezért kitaláltam neki egy jó rögzítést a garázsban a kocsi fölé, csak éppen tiplik kellenek még hozzá.

A csavarholding.hu az az oldal, ahonnan általában rendelek mindenféle barkács szerszámot, vagy rögzítő elemeket, ezért ez most sem volt másképp, elsőre ők jutottak eszembe. Fel is ugrottam a webshopra, hogy megnézzem milyen tiplik vannak és egy kicsit azért vakartam a fejemet, mert nem vagyok ekkora szakember, hogy pontosan tudjam mindegyikről, hogy na akkor most melyik lesz jó és melyik nem. A szerencsét abban leltem, hogy felhívtam őket egy kis segítség reményében, amit természetesen meg is kaptam.

Egyébként ez egy olyan webáruház, aminek a célközönsége egyébként a kereskedőktől, az építési vállalkozásokon át egészen a magam fajta végfelhasználókig terjed, szóval mindenkinek érdemes lehet itt keresgélni, mert ha valaki vállalkozásként szeretne náluk vásárolni, akkor kapásból kedvezőbb árazással találja szemben magát. A tiplik mellett pedig szerszámok és más egyéb eszközök is elérhetők a kínálatban, ami csak ahhoz kellhet, hogy elkészüljön egy ház, felépüljön egy terasz, vagy hogy stabil tárolója lehessen egy csónaknak.

Bár nem is gondoltam volna, hogy ennyiféle tipli és dübel létezik egyáltalán, azáltal, hogy konkretizáltam a felhasználási körülményeket, már sokkal egyszerűbb volt a választás – szakemberi segítséggel persze. Így ha esetleg ti is elakadnátok a csavarholding.hu-n, akkor azt ajánlom, hogy szedjétek össze, hogy hova, milyen anyagba, milyen pozícióba lenne szükség a tiplikre és ennek fényében érdeklődjetek a weboldalon megadott telefonszámok valamelyikén. Elvégre mindenkinek az a jó, hogyha a megfelelő eszközhöz jut hozzá a megrendelő. Aztán persze ne feledkezzetek meg más akciókról sem, ha már a megfelelő tiplik a kosárba kerültek.