A Lumax Pro segít, hogy elmehess szurkolni

A Lumax Pro segít, hogy elmehess szurkolni

Az utóbbi időszakban talán mondhatni, hogy többségünk a kelleténél többet evett és ivott. Igazság szerint meglátszik az a bizonyos karantén időszak, de azért nem kell elszomorodni, most már újra van lehetőség a sportolásra, így az nem szabadul meg a feleslegtől, aki nem szeretne.

Ha már sportolásról van szó, képzeljétek, unokatesóm ötpróbázott viszonylag sokáig. Mindegyik számban nagyon ügyes volt, lelkesen csinálta és teljes mértékben kitartó volt, sosem adta fel. Ennek köszönhetően jó pár győzelmet be is tudott zsebelni. Azonban sajnos volt egy versenye, amelyen nem tudtunk mindannyian részt venni és szurkolni neki, ahogy azt általában mindig is tettük. Az édesapjával történt egy kisebb baleset, aminek köszönhetően orvosi ellátásra szorult. Kerti munkálkodás közben elég csúnyán elvágta a kezét, még csak kesztyű sem volt rajta, ami legalább az esélyt megadta volna egy kicsit a vágás tompítására.

Tanulva az enyhén szólva kellemetlen szituációból, elkezdtünk családilag utána járni, hogy mégis mi lehetne a megoldás, mert jobban belegondolva, az egész családra az a jellemző, hogy kertészkedés, takarítás, vagy bármilyen munkálat közben, nem fektetünk megfelelő hangsúlyt a védelemre. Tudom, nem a legfelelősségteljesebb hozzáállás, de pont ezért szerettünk volna változtatni rajta. Így találtunk rá a lumaxpro.hu-ra és nagyon megtetszett a weboldaluk.

Fontos tudni róluk, hogy ők aztán nagyon otthon vannak a munkaruházatok és különböző védőeszközök, valamint kiegészítők világában. A honlapjuk összeszedett, rengeteg termékkel tudtok találkozni, valamint különböző márkákkal, így mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb terméket.

Vásárlás tekintetében vagy online tudjátok kivitelezni, vagy pedig Budapesten a 3. kerületben személyesen is ellátogathattok hozzájuk, hogy körbenézzetek. És, hogy pontosan mik közül tudtok válogatni? Máris elmondom!

lumaxpro.hu

Korábban már említettem, hogy a munkaruházat az egyik fő irányvonala a lumaxpro.hu-nak, de ez még korántsem fedi le a teljes kínálatot! Vásárolhattok munkakabátot, munkaoverallt, munkanadrágot és munkainget is. Sőt! Hölgyeknek is van mit betenni a kosárba, igény szerint.
Mindannyian más-más szakmából jövünk. Ha például egészségügyben dolgoztok, takarítotok, vendéglátósok vagytok, vagy esetleg az utakon dolgoztok, kifejezetten éjszaka, akkor mindenképpen érdemes ránézni a lumaxpro.hu oldalára, nagyon hasznos lehet!

Van lehetőségetek szakács, felszolgáló és cukrász ruhát is venni, vagy például műtőruhát, egészségügyi köpenyt és nadrágot, fényvisszaverő kabátot, láthatósági pulóvert, mellényt és még sorolhatnám.

Nagyon szuper, hogy cipőket is tudtok vásárolni. Különösen a sportos munkacipőkre hívnám fel a figyelmeteket és azon belül is a kényelemes K-sorozat tagjaira, amelyek egyszerre modernek és védelmet is nyújtanak. Orrmerevítővel, gázolajálló, hőálló és csúszásgátlós talppal vannak ellátva, így tényleg 100%-ig biztonságban érezhetitek magatokat.

A védelemhez hozzátartozik az arcunk, fejünk, szemünk és bőrünk is, hiszen nagyon fontos, hogy azok se sérüljenek meg munkavégzés közben. Ezen célokra is találtok megfelelő felszerelést és így teljes lehet a szettetek!

Ezeken felül vásárolhattok különböző kiegészítőket, mint például lámpákat, elsősegély felszerelést, mentőfelszerelést és közúti védőeszközöket, amelyek szintén meghatározó szerepet tudnak játszani a testi épségünk megóvásának érdekében.

Külön kiemelendők a honlapon található akciók. Azért valljuk be, nemcsak a lelkünknek, hanem a pénztárcánknak is jobban esik, hogy ha kevesebbre jön ki az összeg, amelyet termékekre költünk el! Főleg manapság. Olyan földtől elrugaszkodott árakkal találkozhatunk, amelyeket sokszor tényleg nem lehet ép ésszel megindokolni, de a lumaxpro.hu-nál gondoskodnak arról, hogy a pénztárcánk jobban járjon.


Mindenképpen javaslom Nektek is, hogy fordítsatok megfelelő figyelmet a ruháitok épségére is, amelyek alapvetően nem munkavégzésre lettek kitalálva és persze főként a testi épségetekre, hogy a jövőben minden versenyen ott lehessetek szeretteitekkel és tudjátok őket bíztatni, illetve tudjatok szurkolni nekik!