A munka után a sport sem maradhat ki a napomból

A munka után a sport sem maradhat ki a napomból

Még gyerekként sokat mozogtam, aztán ahogy teltek az évek, egyre ritkult ez a jó szokásom. Jött vele együtt azonban a hátfájás, a rossz közérzet, a gyengeség… Ebből pedig elegem lett egy idő után – túl fiatal vagyok még ahhoz, hogy ilyen gyatra állapotban legyek. Persze azért nem ártott egy kis extra motiváció: a csoporttársaim már egy ideje rendszeresen jártak edzeni, amikor én is becsatlakoztam hozzájuk. Nem mondom, hogy könnyű volt a kezdet: hiába írt nekem egy edző tervet, kis ismétlésszámokat bírtam csak a gyakorlatokból, a súlyokkal is csak óvatosan kezdtem. Hamar elfáradtam, és voltak olyan pillanatok, amikor azt hittem, feladom.

Be kell, hogy valljam, a sportban azóta is az utána jelentkező jó érzést szeretem igazán – és egyébként a munka után is ez van bennem. Örülök, hogy hasznosan és eredményesen töltöm az időt, és persze az a szerencsém, hogy megtaláltam azt a munkát, ami kompatibilis a tanulmányaimmal és a rohanó hétköznapjaimmal – a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka weboldalon szerintem ti is megtalálhatjátok az álommelót. Amikor a figyelmembe ajánlották a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka oldalát, eleinte nem bíztam abban, hogy egyhamar szembe fog velem jönni a megfelelő ajánlat. De minél inkább megismertem az ajánlataikat és az általuk hirdetett kategóriákat, rájöttem, hogy igazán különleges az, amivel az álláskereső fiatalokat segítik. Ugyanis akár fizikai, akár szellemi munkát keresel, náluk fogsz tudni miből válogatni. Ugyanígy nem probléma az sem, ha aktív vagy passzív jogviszonyod van, esetleg csak részmunkaidőben szeretnél elhelyezkedni, vagy csak alkalmi jelleggel vállalnál munkát. Ha már abszolút tudatosan szeretnéd a karrieredet építeni, akkor a gyakornoki pozíciókat érdemes megpályáznod, illetve az otthonról végezhető munkák között érdemes szétnézned, az ország bármelyik pontján élsz is.

A TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka kapcsán tehát elmondhatom, hogy nem csak nekem, de a csoporttársaimnak, ismerőseimnek is pozitív velük a tapasztalata. Ha könnyen és gyorsan, lehetőség szerint online szeretnél munkát találni, akkor keresve se találhatnál jobbat a TopiWork Iskolaszövetkezetnél!