Ha a siófoki nyaralásból sportot lehetne űzni, én bizony első lennék…

Ha a siófoki nyaralásból sportot lehetne űzni, én bizony első lennék…

Nem túlzás azt mondani, hogy a fél nyarat a Balatonon töltöttem. Ez most nem öt próba volt, hanem annál sokkal, de sokkal több: legalább tizenöt. Na de nem is mindig kell mindenből sportot űzni, vagy versenyt csinálni, bár az is igaz, hogyha a balatoni nyaralás versenyszám lenne valamilyen alternatív olimpián, akkor én hatalmas bajnok volnék benne. Ez bizony elég szuper érzés, nincs mit tagadni. Már csak azért is, mert számtalan csodálatos élmény köt így ehhez a gyönyörű helyhez, amit egyszerűen imádok. Minden alkalommal fantasztikus ott nyaralni, még akkor is, ha ez nem egy verseny. Viszont az biztos, hogy rengeteg múlik azon, hogy milyen a szállás, ahová vissza-vissza jár az ember. Ha nem elég jó, akkor bizony lehet, hogy van min gondolkodni. Én ezért keresem fel mindig a https://siofokszallas.info weboldalt, ahol szerintem nem túlzás azt mondani, hogy Siófok legjobb szállásai vannak.

Ha nem hiszitek, nézzétek meg a saját szemetekkel. Bár nem olyan elképesztően nagy a választék az apartmanokból, mint mondjuk a már ezer éve üzemelő, nagyüzemi szállásközvetítők oldalán, de az biztos, hogy ez itt egyáltalán nem megy a minőség rovására. Sőt, attól, hogy itt ilyen kis mennyiségben van lehetőség a foglalásra, csak exklúzívabbá válik minden egyes apartman és minden egyes szállás. Legalábbis az én logikám ez.

Aki a https://siofokszallas.info-n tud foglalni, az egy elit kör tagja, hiszen nem adatik meg ez a lehetőség olyan sokaknak. Akik viszont itt kötnek ki, azoknak általában egyetlen rossz szavuk sincsen érthető módon. Hiszen ezek az apartmanok egytől-egyig jól felszereltek, remek elhelyezkedéssel rendelkeznek és még kedvező áron is lehet hozzájuk jutni.

Ha a konkrét ajánlatokat nézzük meg, akkor azt lehet mondani, hogy vegyesen van minden. A kicsi, 2 ágyas apartmanoktól kezdve lehet egészen nagy, családi szállásokat is foglalni. Meg hát, ahol le lehet foglalni két ágyat egy szobában, ott is le lehet foglalni az egész házat is, csak nyilván lehet, hogy egy kicsit korábban kell ezen gondolkozni, mint az utolsó pillanat.

Általában több kategóriában hirdetnek szobákat az egyes szállásadók a felszereltségtől függően. A legtöbb helyen vannak egyszerűbb felszereltségű apartmanok, ahol mondjuk, ha 1-2 fő befogadására van lehetőség, akkor nem mindig van konyha, vagy van, hogy csak zuhanyzó jár a kádhoz. Ha viszont valami komolyabb és nagyobb a kecó, akkor simán lehet az apartmanhoz teljesen felszerelt konyha, vagy fürdőkád és még erkély is. Sőt, olyat is tudok mondani, ahol egy komplett napozó terasz jár az egyik apartmanhoz, ami egyébként csak 2 ágyas. Ez egészen jól hangzik szerintem.

Az meg aztán főleg, hogy a https://siofokszallas.info oldalon található telefonszámot hívva a telefon tényleg célt ér és érdemben lehet infót szerezni arról, hogy mi mennyibe kerül, meg hogy egyáltalán mi van még, ami üres. Vagy, hogy van-e bármi, ami még üres. Nem egyszerű ez a kérdés. Vagyis nem annyira egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik, vagy tűnhet. Minden esetre én nagyon elégedett voltam az itt tapasztaltakkal és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Egészen konkrétan a See Panzióban foglaltunk szállást minden egyes alkalommal és nem bántuk meg. Egyrészt, nagyon jól felszerelt szobánk volt, amiben szívesen voltunk akkor, mikor már épp nem volt kedvünk a strandon lenni, vagy kicsit be kellett kuckózni a rossz idő ellen. Ugyanakkor a Balaton part is csak 150 méterre volt, ahogyan semmi más nem volt messzebb, sem a boltok, sem egy jó kávézó. Igazából minden olyan távolságban volt, ami még bőven kényelmesen megközelíthetőnek számított. Szóval örülök, hogy minden alkalommal itt foglaltunk szállást, és azóta is szívesen ajánlom a https://siofokszallas.info weboldalt, ha valaki balatoni szállást keresne magának.