Fél óra alatt vettem egy cipőt és egy övet – többé be nem teszem a lábam a plázába

Fél óra alatt vettem egy cipőt és egy övet – többé be nem teszem a lábam a plázába

Alapvetően egy sportos srác vagyok, mind öltözködésbe, mind életstílusban. Rendszeresen járok futni, focizni és hegyet mászni, így nagyjából el tudjátok képzelni, hogy nézhet ki a ruhatáram. Viszont én is öregszem és elérkezett az idő, hogy kicsit megkomolyodjak, már, ami a ruhatáramat illeti. De miért is? Hát, legfőképpen azért, mert 1 hónap múlva kezdek az új munkahelyemen, egy bankban, ahol természetesen van egy adott dress-code, amibe sajnos nem férnek bele a lerúgott csukáim.

Mivel utálom sorra járni a boltokat, így az interneten próbáltam férfi cipők után keresgélni, egyik barátom pedig ajánlotta, hogy a következőket írjam be a Google keresőjébe: Férfi cipő webáruház | cipomarket.hu – ez alapján tuti rátalálok arra, amit keresek.

Nos, így is tettem, és így kerültem a cipomarket.hu oldalára. Megmondom őszintén hatalmas kő esett le a szívemről mikor megláttam a kínálatot, tudtam, hogy meg vagyok mentve.

Először ejtenék pár szót magáról az oldalról és annak felépítéséről. Egy nagyon szép letisztult kép tárul elénk, ahol a fehér, a szürke és a halvány kék színek dominálnak, semmi flanc, nem fájdul bele az ember feje, mint a legtöbb ilyen webáruháznál. Nagyon jól logikusan elvannak osztva az aloldalak, amit már tematikusan felsorolnak rögtön a főoldal legfelső sávjában, így rögtön látod milyen kategóriák vannak, és nem kell még 60x kattintani, hogy rábukkanj arra, amit keresel. Azért alapvetően az látszik, hogy a hölgyeké a főszerep, de éppen elég nagy a kínálat a férfi részlegen is, hogy mi is megtaláljuk a számunkra szükséges dolgokat.

A férfi kategóriában is találunk cipőket, papucsokat, szandálokat (szandál zokni?), plusz még pénztárcákat és minőségi bőröveket is (hopp, az is jól jönne). Ezen kívül azt is láthatjuk, hogy első körben mik azok a kiemelt márkák, amik leginkább kedveltek. Ezen kívül, ha jól láttam mindig vannak akciós termékek is, de ne csak ilyen 5-10 százalékra gondoljatok, hanem 60-70-re. Azért az eléggé jó deal szerintem, hiszen egy-egy jó, valóban minőségi lábbeli tényleg nem két forint. Sajnos a minőséget meg kell fizetni.

Szóval miután felmértem a terepet, kijelöltem magamnak, hogy a cél egy szép minőségi férfi cipő, és egy bőr öv. Kezdjük a cipőkkel. Ha rákattintotok, erre a linkre, akkor egy olyan aloldalra kerültök, ahol mindenféle van, elegánstól kezdve a sportosig. Ami nagyon megkönnyíti a keresést, és ez szerintem főleg, nekünk könnyebbség, hogy nagyon célzottan lehet keresni, tehát kijelölheted milyen márkák között keresel, milyen színe legyen a cipőnek, mekkora méretben, milyen árkategóriában, de még azt is, hogy mekkora kedvezmény legyen rajta. Így viszonylag hamar szűkül a kör és nem kell magad átrágni több oldalon, amíg megtalálod azt, amit keresel.

Férfi cipő webáruház | cipomarket.hu

Én viszonylag hamar, kb fél óra alatt kiválasztottam a cipőt és a bőr övet, amit meg is rendeltem. 2 nap alatt ki is hozták, és kifogástalan volt mind a kettő. Alig várom, hogy ebben a szerelésben léphessek be a bankba!

Szóval kedves férfi társaim, gyorsan le szeretnétek tudni a vásárlást, és minőségi darabokat szeretnétek, akkor: Férfi cipő webáruház | cipomarket.hu