Egy éttermi rendszer szoftver segíthet a vállakozásán

Egy éttermi rendszer szoftver segíthet a vállakozásán

Egy éttermi rendszer szoftver rengeteg helyzetben segítheti egy vendéglátói vállalkozás gördülékeny munkáját. Az uzletiszoftver.com csapata egy régóta fennálló szakmai csoport, akik az ügyfelek igényeire szabják a szolgáltatásaikat. Egy cég vagy vállalkozás hatékony működéséhez elengedhetetlen, hogy folyamatosan automatizált folyamatokat is bevegyünk. Ezek gyorsítják a munkafolyamatot, és hosszútávon ezzel pénzt és energiát is megspórolhatunk. Az uzletiszoftver.com csapata megbízható források alapján dolgozik, és a megrendelő számára is követhetővé teszik a folyamatokat. Ez az alapja a bizalomnak és a kölcsönös partner kapcsolatnak náluk. Az ellenőrzött vélemények alapján alakítják a szolgáltatásaikat, így mi már egy sokak által kipróbált, és hatékonyan kritizált, majd javított és tökéletesített eredményt kaphatunk. A szoftver adatbázisuk részletes és könnyen áttekinthető bárki számára. A valós kép a piacról és annak lehetőségeiről pedig garantált. A kereséssel járó fáradalmakat átvállalják, és szakértő partnereikkel segítenek, hogy megtaláljuk a számunkra legideálisabb szoftvert. Rengetegféle szoftvert kínálnak, vannak kifejezetten a menedzsment és a marketing területén hasznosíthatóak, de sok orvosi, raktározási és vendéglátóipari termékük is van.

Éttermi rendszer szoftver az uzletiszoftver.com oldaláról

Az r_keeper szoftver egy éttermi rendszer szoftver, amely segíti, hogy a konyhai kijelzőkön könnyebb legyen a munka. Vagyis a kijelzők segítségével egy konyhai érintőképernyőn át a chef tudja használni. Az egyes konyhai munkák vezénylése nem könnyű feladat, és így nagy segítség lehet ez a szoftver. A rendelések kinyomtathatóak, viszont tálaláskor a chef a rendelésekben az egyes tételeket kihúzhatja, Az adott fogás ha kész van, akkor ezt jelöli a rendszer és küld egy értesítő üzenetet. Ekkor a felszolgáló telefonja megrezzen, és ő már szalad is az ételért.

Ez a szoftver sok apró félreértéstől és stressztől mentheti meg a dolgozókat, és olajozottan folyhat vele a munka. Egy konyhában egyébként is könnyen kialakulhat a káosz, így érdemes tenni ellene, és beszerezni egy éttermi rendszer szoftvert. Az r_keeper éttermi rendszer szoftver ráadásul egyszeri licensz vásárlással és örök licensszel csak 210.000 forintért megvásárolható. Ez egy jól menő vállalkozásnak nem nagy beruházás, egy kisebbnek pedig gyümölcsöző befektetés lehet ugyanúgy, így érdemes erre félretenni. A megtermelt profit, energia és idő biztosan nem fog csalódást okozni a szoftverrel kapcsolatban.