Az online rendelés diszkontdepo oldaláról segített a sportosabb életben

Az online rendelés diszkontdepo oldaláról segített a sportosabb életben

A sportolás mindig az életem része volt, de zavart, hogy a reggeli futás közben nem tudom mérni a teljesítményem. Ezért elkezdtem keresgélni, hogy milyen sport órák vannak vagy pulzusmérők, esetleg appok erre a célra. Szerintem a sport kiegyensúlyozza a mindennapokat, és óvja az egészséget, ami most különösen fontos. De ezek mellett mindig érzem magamban az önmagammal szembeni versenyszellemet, hogy tudjam mennyivel lettem gyorsabb vagy kitartóbb, mint a múlt hónapban. Az online rendelés diszkontdepo webshopból segített, hogy végre mérni tudjam a futásban elért napi eredményeimet, és így motiváljam magam.

Online rendelés diszkontdeporól, okosóra a futáshoz

Az online rendelés simán ment a diszkontdepo webshopról, mivel házhoz szállították pár munkanapon belül, és nagyon jó minőségű termékkel gazdagodtam. Az okosóra, amint választottam egy F22S sport okosóra és vérnyomásmérő. Nekem fontos volt, hogy valós időben lássam a futásom napi haladását, és ezt meg tudom tenni ezzel az órával. A képernyője egyetlen érintéssel számos funkciót ad, és még a megjelenése is elegáns. Ezek mellett már a teljes luxus, hogy még kényelmes is hordani, ellentétben például a karra felszerelhető telefontokokkal.

A szívfrekvencia monitor figyeli a ketyegődet, ha alszol vagy ha stresszelsz, vagy éppen futni mész. Számolja a lépéseket, a megtett kilométereket és az elégetett kalóriákat is. Elemmel működik és a töltési ideje össz-vissz két óra, így sokáig fogja bírni a strapát mellettem. A cseppálló és a sötétben világító funkcióit nagyon szeretem, mert sokszor este is rám jön a futhatnék. A bluetooth miatt tudok rajta zenét hallgatni a futáshoz, és az ébresztő funkció szól, ha már edzés idő van. A csomaghoz kaptam egy USB mágneses töltőt is, így teljes szettet tudhatok magaménak. Az új kütyü motivált is arra, hogy sokszor menjek futni, és a jelentésekből láthattam, hogyan fejlődök. Az egyik kedvenc sporteszközömmé vált pár hét alatt.

A kutyus is veled futhat, ha van jó felszerelésetek

Sokszor, sőt szinte mindig elkísér a kutyám is futni, mivel neki is elég nagy a mozgásigénye. Viszont észrevettem rajta az utóbbi napokban, hogy nem érzi magát kényelmesen a nyakörvvel. Ezért kutakodni kezdtem a diszkontdepon, hogy kutyahámot vegyek neki. Találtam is egyet, ami megtetszett, a Comfy Control mellkasi kutyahám. Ennek a hámnak állíthatóak a pántjai, biztonságos és kényelmes viselet a kutyusnak. A nyomás a légcsőre terhelődik egy nyakörv esetében, így a hám sokkal inkább kutyabarát megoldás, mint a nyakörv. Főleg, ha mint az enyém, a te kutyád is még kölyök, és tanulja csak, hogy nem szabad húzni. Ezzel a hámmal elkerülhetitek a sérüléseket. Az automatikusan visszahúzódó kutyapóráz szintén jó társunk lett a reggeli futásoknál. Briós kutyus sokkal nagyobb szabadságban futkoshat, mégis biztonságosan visszahívható a póráz segítségével. A fogó rész egyébként nagyon kényelmes és egyáltalán nem zavar mozgás közben, a sárga szín pedig különösen tetszik benne. A gombnyomás hatására a póráz visszaszalad, és így könnyen meg tudom állítani Brióst, ha esetleg túl közel menne az autóúthoz.

Briósnak egyébként szintén a diszkontdepo webshopból rendeltem neki szilikon fürdőkefét. Ez a szilikon kefe gyakorlatilag masszírozza Brióst fürdés közben, és szappanadagoló is van benne, így nekem is könnyebb dolgom van vele. Briós nem szeretett fürdeni, de úgy tűnik ez a kefe megnyugtatja, ellazítja, és így nem akar folyton kiugrálni a kádból. A puha szilikon anyaga miatt még a súrolás is kellemes élmény lesz a kutyának. Ezt 1290 forintért rendeltem a diszkontdepo webshopról, és azóta mérföldekkel könnyebb a fürdetés, csak ajánlani tudom.