A MotorTire még a nagy sportesemények kapcsán is felbukkanhat

A MotorTire még a nagy sportesemények kapcsán is felbukkanhat

Sosem voltunk a családommal túl sportosak. Néha-néha ugyan lementünk egy kicsit kosárlabdázni, de csak az élvezet kedvéért, amolyan családi program gyanánt. Viszont a fiúk annál jobban kedvelik a sportot nézni, főleg az ötpróbát. A kisfiam és a férjem egyik nap odakucorodtak a kanapéra és együtt nézték vissza az elmúlt évek legnagyobb sporteseményeit, ötpróba interjúit Youtube-on. Persze a reklámok jöttek sorra, amikor is a videó megosztó oldal feldobott egy “számodra ez is érdekes lehet” videót. Erre a  férjem és a fiam egyből rá is ugrottak. Férfiak, na.

A MotorTire csatorna érdekfeszítő videói

A MotorTire Youtube csatornáján kötöttek ki, ahol 3, számukra érdekes videót találtak a motorgumi szereléssel, valamint a Taylor gumi és a robogógumi szerelésével kapcsolatban. A rövid kis bemutató filmeken elég profinak tűnik mind a szerviz felszereltsége, mind pedig a szervizelés menete. Így a férjem úgy döntött, hogy felkeresi a leírásban szereplő oldalt és elkezdett nézelődni a MotorTire szolgáltatásai kapcsán.

A kisfiam nagyon lelkes volt, imádja az autókat és a motorokat is. Az első, amin megakadt a férjem szeme, hogy szinte minden féle-fajta motorgumi megtalálható a webshopban. Tömlős vagy tömlő nélküli, sport motorokra, mopedekre, robogókra, a jó öreg Harley Davidsonra, de akár még utánfutókra is kapható megfelelő gumiabroncs. Amit rendkívül érdekesnek tartott, az az, hogy nem csak új, de akár használt gumiabroncsokat is lehet venni a MotorTire-nél.

Ahogy tovább olvasgatott a weblapon, pozitívumként fedezte fel azt, hogy telefonos vagy online rendelés esetén a DPD házhoz is szállítja (2000 Ft ellenében) a gumiabroncsokat. Ám ha esetleg a saját szervizükben csináltatná meg az ember, akkor garanciát is kaphat mind a gumikra, mind pedig magára a szerelésre. Így talán azért mégis csak kényelmesebb és valljuk be, biztonságosabb is, mint az otthoni gumiabroncs felhelyezés. Te is szívesebben bízol egy operációt az orvosra, mint a nagymamádra, nem?!

Az áruházban található árak minden esetben bruttóban értendők, tehát tartalmazzák az áfát és általában egy darabra vonatkoznak. Kivéve természetesen az, aminél fel van tüntetve, hogy “páros akció”. 

Biztonságos és gyors vásárlási módok

A MotorTire ügyel az ügyfél kényelmére. Vagyis amellett, hogy online le lehet adni a megrendelést, még tetőzik azzal, hogy a futárnál van lehetőség bankkártyás fizetésre is. Ha esetleg a kiválasztott gumiabroncs éppen nincs készleten, akkor is le lehet adni a rendelést. Ám ilyenkor számítani kell arra, hogy a beszerzési idő 2-5 munkanapba is beletelhet. Amennyiben ez az idő hosszabbra nyúlna, természetesen a MotorTire jelez a megrendelő felé.

Egy szó mint száz: a férjem és a kisfiam egyöntetűen arra a következtetésre jutottak, hogy sportolni sajnos biztos nem fognak hosszútávon. Egy MotorTire gumiabroncsot azonban beszereznek, meg persze hozzá egy menő motort is. Elvégre a motorozás is sport, nem?