Gyorsaság a sportban és a telefonszervizben egyaránt

Gyorsaság a sportban és a telefonszervizben egyaránt

Ha sportoltál már valaha, akkor biztosan tudod, hogy milyen nagy szerepe van a legtöbb sportnál a sebességnek. És itt most nem is kell kifejezetten a versenysportra gondolni, elég csupán az iskolai testnevelés órákat felidézned – egy-egy másodpercen akár egy jegyed is múlhatott, ha mondjuk rövidtávfutásról beszélünk! Nincs egy másként az ötpróbázóknál sem, ahol szintén számít a tempó – sportolóként én is ebben a szellemben élet a mindennapjaimat is, sajnos folyamatosan rohanok mindenhová és igyekszem mindent rövidre zárni.

Éppen ezért tartottam fontosan azt, hogy gyors telefon szerviz szolgáltatásait tudjam igénybe venni szükség esetén – szerencsére ezt meg is találtam az LCD FIX üzletében. Itt nem csupán gyorsak, hiszen nem ennyiből áll egy minőségi szolgáltatás – hanem emellett szuper munkát is végeznek! Sajnos volt már szükségem a kijelzőm javítására és legnagyobb meglepetésemre annyi idő elég volt nekik, amennyi alatt kényelmesen körbejártam a nekik helyt adó pláza üzleteit. Mindemellett az is lehetőség volt, hogy ne kizárólag a lehető legdrágább opciót válasszam a vadonatúj alkatrészekkel, hiszen mindenből tartanak készleten – még a bontott, illetve utángyártott darabokból is, ezzel megkönnyítve az ügyfeleik választását.

Sőt a nyitva tartásuk is nagyon barátságos. Nem kell amiatt aggódnod náluk, hogy nem érnél oda időben, mert minden nap nyitva vannak a délelőtti óráktól egészen estig; tehát akár még hétvégén is fordulhatsz hozzájuk, ha időd csak akkor engedi. Ha tehát gyors telefon szerviz után érdeklődsz, akkor én bátran merem őket ajánlani saját és barátaim tapasztalatai alapján is bárkinek, így természetesen neked is!

gyors telefon szerviz