Így lesz a mi kertünkből is közösségi tér

Így lesz a mi kertünkből is közösségi tér

Amikor először utánaolvastam, milyen skálán mozog manapság a napvitorla ára, még nem tudtam, hogy mekkora projekt fog végül kerekedni a kis tervemből…

Nagyon szeretjük a sportrendezvényeket. És három, egymással jó kapcsolatot ápoló családként, ahol összesen hét gyermek van, akikkel együtt töltjük a nyári hétvégéket, gyakran szoktunk otthoni, udvari sporteseményeket is tartani.

A napvitorla ára azért kellett nekem, mert meg akartam óvni a kertem, udvarom és teraszom egyes részeit attól, hogy azok a naptól való leégésre alkalmas helyszínek legyenek nyaranta. A kulteriarnyekolo.hu lett végül a segítségem, akikhez utóbb kilyukadtam az interneten.

És itt következtek az említett fordulatok is…

Náluk ugyanis annyi minden van még a kínálatban a napvitorlákon felül is, hogy végül sokkal nagyobb volumenben alakítottuk át a segítségükkel a kertet és a ház kapcsolódó részeit! Nem csak árusítanak dolgokat, hanem természetesen a kivitelezésben segédkeznek a partnereik.

Ha valamelyik űrlapon felvesszük velük a kapcsolatot a kulteriarnyekolo.hu-val, valamelyik területileg illetékes partnerükkel tervezhetjük onnantól újjá az otthonunk kinti részeit!

A weboldaluk is nagyon informatív önmagában, a szolgáltatásuk pedig összességében nálam 10/10-es lett. Nagyszerű élmény volt, egy valóságos utazás velük együtt felpimpelni az udvart, ahová azóta még nagyobb lelkesedéssel jönnek át mulatni a barátaink és az ő családjaik is. Amíg a gyerekek játszanak, a felnőttek az árnyékban hűsölnek és beszélgetnek.

De nem kell napszúrástól tartanunk nyári grillpartik alkalmával sem többé!