Ötpróbás játékokon a Gree klíma volt a téma

Ötpróbás játékokon a Gree klíma volt a téma

A férjem tudja, mennyire szeretek sporteseményekre járni. Mindig magával ragad a sok ember és a közös szurkolás. Ilyenkor kicsit eltűnnek a különbségek az emberek között, hiszen mindannyian egy közös célért drukkolunk. Még pedig azért, hogy a kedvenc sportolóink jó eredményt tudjanak elérni. Nem kifejezetten egy sportot szeretek, sok mindent megnézek, ha arról van szó. Legyen az úszás, foci, kosárlabda vagy akár az ötpróba. Ez utóbbi játék az elmúlt időszakban nagyon megtetszett, így mikor a férjemmel megtudtuk, hogy a szomszéd városban lesznek ilyen ötpróbás játékok, rögtön vettük is meg rá a jegyeket. Nagyon vártam, hogy elérkezzen a napja, mert a barátaink is velünk tartottak, és így az egész még izgalmasabbnak ígérkezett.

Amikor odaértünk, és elfoglaltuk a helyünket, elkezdtünk beszélgetni a barátainkkal. Persze a játékról is, de az volt a vicces, hogy a fő téma a klímaberendezések voltak. Ez onnan jutott eszünkbe, hogy a szemben lévő épületen láttuk, hogy csöpög a légkondicionáló. Erre rákontrázott az egyik barátunk, hogy ő nemrég vett egy olyan klímát, ahol garantált, hogy nem lesz ilyen probléma a beszerelés után. Mivel kíváncsi voltam, milyen is ez a klíma és honnan van, rákérdeztem. Azt válaszolta, hogy a gree klíma esetében az embernek nem kell aggódnia, hiszen egy nagyon jó márka, és az oldal, ahonnan rendelte, egy igen megbízható oldal. Ez pedig a fabianklima.hu volt.

Szeretett volna egy megbízható eszközt, ezért tette le a gree klíma mellett a voksát, és elmondása szerint nagyon jó ötlet volt. Nem tudtam, hogy miért is vett pontosan, hiszen a lakása nyáron sem szokott annyira felmelegedni, mint a miénk. Erre az értetlenségemre azt válaszolta, hogy a klímát nem csak és kizárólag fűtésre lehet használni, hanem nagyon jól tud jönni akkor is, ha az embernek szüksége van valamilyen fűtéskiegészítésre. Ugyanis van rajta egy funkció, az úgynevezett 8 fokos temperálás, aminek az a lényege, hogy ha elmegyünk otthonról például, akkor a klíma nem fogja hagyni teljesen kihűlni a lakást, hanem folyamatosan 8 fokon fogja tartani. Szerintem ez nagyon hasznos dolog, hiszen mi is ismerősöket szoktunk áthívni, ha elutazunk otthonról, hogy néha gyújtsanak be. Mert ki szeretne egy jégverembe hazaérkezni az utazásából?

Van rajta öntisztító mód is, ami azért tud hasznos lenni, mert ha a klíma nincs megfelelően tisztítva, akkor sok szennyeződés juthat a levegőbe. Ez így magában még nem is olyan nagy gond, de ha belélegezzük ezeket a kis szemcséket és porokat, akkor az már nem a legegészségesebb dolgok közé tartozik. Ezt megelőzendő lehet hasznos az öntisztító funkció, hiszen akkor nem kell aggódnunk az egészségünk miatt.

Láttam a férjemen, hogy ez a beszélgetés szöget ütött a fejébe, így már előre tudtam, hogy mi lesz, ha hazamegyünk. Jól sejtettem, az első dolga az volt, hogy ellátogasson a fabianklima.hu – ra, és megnézze ő is, hogy milyen klímaberendezések közül lehet válogatni. Már nem is szóltam erre semmit, hisz tudtam, hogy úgyis “vérszemet” fog kapni, és rendel egy klímát. Őszintén szólva nem is voltam a dolognak annyira ellene, hiszen a barátunk is mondta, mennyi hasznos funkció van benne, ami nekünk is jól jöhet. Egy biztos, arra nem számítottam, hogy ötpróbás játékokon fogunk gree klímákról beszélgetni!