A raktár polc a nappaliba került, a könyvespolc pedig a növények új otthona lett

A raktár polc a nappaliba került, a könyvespolc pedig a növények új otthona lett

Nemrég voltam egy virágkereskedésben, ahol a növényeket raktár polcokon tárolták. Amíg én a növényekben gyönyörködtem, addig a páromat sokkal inkább a raktár polc nyűgözte le, ami a növényeknek adott otthont.

Végül is ez a különbség nők és férfiak közt, amíg én a növényekkel foglalkoztam, ő azt fontolgatta, hogy egy ugyanilyen raktár polc kellene a lakásba is, ezen lehetne tartani a könyveinket, mert sokkal nagyobb, mint a könyvespolcunk, amire már nem tudjuk felpakolni a köteteket. Így hazafelé, míg én azon örvendeztem, hogy milyen szép új virágaim lettek, a párom azt fontolgatta, hogy otthonra is vesz egy olyan állványt.

Az ötletből lassan pedig cselekedet lett, felhívta a rackinglogot, akiktől meg is rendelte azt a raktári polcot, amit a virágosnál is látott. Azért innen rendelt, mert itt nagyon jó minőségű termékeket lehet kapni, és garanciálisak is, amellett, hogy a legtöbbjük mindenféle ISO minősítésnek is megfelel. Ami valljuk be, nekem egyáltalán nem fontos, de ő úgy van vele, hogyha már egy ilyen dolgot veszünk, akkor az feleljen meg a minőségbiztosítási elveknek. Gát, rajtam nem múlt, én rábólintottam a dologra.

A polcrendszer, amit rendelt, hamar meg is érkezett, mert mint kiderült, még a kiszállítás idejére is garanciát vállalnak! Így neki is kezdtünk a szerelésnek, ami kifejezetten könnyen ment, majd pedig minden egyes könyvet átpakoltunk a polcokra. Tényleg sokkal nagyobb és strapabíróbb, mint a régi, és biztos vagyok benne, hogy nem lesz rá semmi panaszunk, hiszen nagyon minőségi anyagból készült, és a polcok egyenként is rengeteg súlyt elbírnak.

A párom eleinte ki akarta dobni a régi könyvespolcot, de természetesen nem hagytam neki, hiszen az egy igazi érték! Inkább kivitettem vele a teraszunkról pár tényleg régi polcot, és a cipősszekrénybe már nem férő lábbeliket átpakoltam az egykori könyvespolcra, a maradék polcra pedig a cserepes növényeimet tettem. Igazán jól mutatnak rajta. Rengeteg növényem van, így nem maradt sok hely rajta szabadon ezek után. Talán a teraszra is inkább egy raktár polc kellene.