Egy webshop, ami még a sportos életmódban is segít

Egy webshop, ami még a sportos életmódban is segít

Gyermekeimet mindig is arra neveltem, hogy szeressék a sportokat, hiszen az egészséges mindennapoknak a mozgás alapvető fontosságú összetevője. Már egész pici korukban is levittem őket a friss levegőre sétálni, játszani minden nap, később pedig hosszabb túrákra is magammal vittem őket.
A testmozgás számukra tehát a legtermészetesebb dolog volt, s amikor bekerültek az iskolába, egyiknek se okozott gondot a testnevelés óra, sőt, a fakultatív sportolási lehetőségekre is boldogan csaptak le.

A lányom, Helga például klasszikus balettre iratkozott be azonnal, már első osztályban, a fiam, Robi pedig, aki mindig is nagy vízbolond volt, úszni ment. Később sok minden mást is kipróbáltak, Helga járt ritmikus sportgimnasztikára, jégkorcsolyára, Robi meg kipróbálta a kézilabdát, a focit, de a később nagy kedvenccé vált kajakozást is.

Én a gyerekek után már a nyugodtabb, kímélőbb sportokat részesítettem előnyben, így például a jógát, ami nem csak fizikailag, de mentálisan is kimondottan frissítő hatású. Robival egyébként úszni is jártunk sokat együtt, de télen csak kettesben, mert a férjem, Máté és Helga csak a rendes, strandolós, nyári úszásokat, fürdőzéseket szerették, de azokat annyira, hogy Mátéval el is döntöttük három éve, hogy beruházunk egy közepes méretű medencére.

Mondanom sem kell, a medence természetesen azóta is az udvar fénypontja, májustól szeptemberig kevés napot találni az életünkben, amikor valaki ne mártózna meg a vízben, a nyári, baráti grillpartik pedig azóta persze vizes és bikinipartik is egyben.

A vírushelyzet miatt ráadásul dupla öröm a medence, hiszen jóval kevesebbet járunk ki mi is, és a sportolási szokásokon is változtatni kellett. Mostanában például sokat túrázunk és biciklizünk, aminek Mokka kutyánk amúgy különösen örül, hiszen a túrákat ő is imádja, emellett pedig persze otthon is sportolunk, mostanában Helga például beállt mellém jógázni az online óráimra.

Mátét és Robit se kellett persze félteni, ők nemrég otthoni tai-chizásba kezdtek, méghozzá Máté vezetésével, ő ugyanis korábban nyolc éven át thai-chizott.

A sporttal tehát szerencsére tényleg nem volt gond, és Helgának hála még néhány ötletes, szuper eszközzel is gazdagodtunk az utóbbi hetekben, ráadásul még házhoz is hozták őket egy nagyon menő online üzletből.

50százalék.com – A jó ajánlatok közössége

A dolog úgy indult, hogy egyik este vacsora közben Helgának nagyon pittyegett a telefonja, s rákérdeztem, hogy ki írogat neki, mire Helga mondta, hogy hát a barátnője, Kati áradozik éppen egy webshopról, ahonnan most rendelt nemrég egy sereg hasznos kelléket a kutyájának, Moirának, aki amúgy Mokka egyik legkedvesebb játszótársa is volt.

Megkérdeztem Helgát, hogy akkor mi is ez a shop, ő pedig mondta, hogy Kati valami olyasmit írt neki, hogy 50százalék.com – A jó ajánlatok közössége. Na, mondom, akkor nézzük meg, hátha mi is találunk valamit Mokkának. És bizony találtunk, méghozzá azonnal és nem csak neki.

Valójában alig akartam hinni a szememnek, hogy milyen jó kis üzlet ez, hiszen rengeteg termékkategória van, folyamatosak az árkedvezmények, lehet kérni akcióértesítőt is, és mind a hírlevélre feliratkozók, mind a regisztrálók számára van extra kedvezmény is.

50százalék.com - A jó ajánlatok közössége

Előbbiek első vásárlásukból 5%-os engedményt kapnak, utóbbiak pedig 19.990 forint feletti rendelés esetén a kiszállítást kapják ingyen, amennyiben a csomagméret nem haladja meg a sztenderd méretet.

Mokka számára tehát egy zseniális autós üléshuzatot találtunk, ami kimondottan háziállatok részére lett kitalálva a hátsó ülésre, így végre felhagyhattunk a pokrócozással, ami igazából nem is működött annyira jól, mert Mokka nagyon gyakran lerúgta. Ezen kívül egy deréköves futópórázt is beszereztünk neki, amivel sokkal egyszerűbbek a futtatások, de kapott végül egy összecsukható kutyamedencét is, amit tavasszal biztosan fel is avatunk majd.

Nemcsak kutyás, de kerti és sportos is

Viszont, mint írtam, nem csak Mokka számára találtunk szuper dolgokat, hanem például az udvarhoz, kerthez is. Eddig például valahogy meg se fordult a fejünkben, hogy milyen jó lenne a medence melletti teraszra egy párakapu, most viszont már párakapunk is van, amit igen jó áron tudtunk megrendelni az 50szazalek.com oldalról, sőt egy napelemes mini szökőkutat is szereztünk, úgyhogy alig várjuk a tavaszt a beüzemeléshez.

Ami pedig a sportot illeti, ahogy azt már említettem, az 50százalék.com – A jó ajánlatok közössége ezen a téren sem hagyott minket cserben. Bár színes repertoárunk volt eddig is a sporttevékenységek terén, a frissen beszerzett kincseink még változatosabbá tették a napi testmozgásunkat. Vettünk például egy láberősítő húzószalagot, egy egyensúly labdát és egy szétszedhető hulahopp karikát is, a fiúk pedig egy egykezes súlyzókészletre neveztek be.

Ez azonban nem minden, ugyanis számos olyan kiegészítőt is találtunk, ami az eddig is bevett edzési szokásainkat nagyban megkönnyítette. Helgával eddig például sima, vékony polifoamot használtunk jógázáskor, az 50százalékról azonban rendeltünk egy extra vastag jóga matracot, ami lényegesen kényelmesebb a jógázásainkhoz.

A családi biciklizésekhez szintén lett egy nagyon jó kis kiegészítőnk, amit mindenki imád, méghozzá a 3D-s szilikonos kerékpár üléshuzat. Ez egyébként olyan öt napja érkezett meg, és azóta sokkal kevésbé fájdalmasak a biciklizéseink. Az eszköz ráadásul nem csak a farizmokat védi a fájdalomtól, de csípőnk számára is egészséges, mert alátámasztja azt.

Helgának és nekem még egy-egy csinos, ujjatlan sportkesztyűt is rendeltünk, a fiúk pedig vízálló biciklis computert is vásároltak, ami még akciós is volt.

A termékek egyébként mind 72 órán belül kiszállításra is kerültek, úgyhogy abszolút elégedettek voltunk még ezzel a részével is, Máté pedig átküldte a kozmetikus húgának is az oldalt, aki azóta már szintén több mindent rendelt tőlük, például nagyítós kozmetikai tükröt és ultrahangos aromaterápiás párologtatót. Azt is kitalálták már, hogy édesanyjuknak egy panini sütőt és egy digitális konyhai mérleget fognak közösen venni szülinapjára.

A kínálat tehát tényleg egészen fantasztikus, és nagyon könnyű navigálni is a honlapon.

A kategóriák menüben többek között tematikus bontásban is kereshetjük a termékeket, ráadásul igen kifinomultan, hiszen a főkategóriák további alkategóriákra oszlanak, ami segít abban, hogy tényleg gyorsan találjuk meg azt, amit keresünk. E klasszikus, tematikus csoportosításon kívül azonban más, szintén nagyon hasznos kategorizálás is elérhető itt, ilyen például az ajándékötletek menüpont, melyen belül kiválaszthatjuk, hogy gyermeknek vagy felnőttnek, nőnek vagy férfinak szeretnénk-e ajándékot keresni.

Nagyon hasznos az újdonságok menüpont is, hiszen ha valaki rendszeres látogatójává válik a webshopnak, mint mi, akkor egyszerűen, egyetlen kattintással is hozzáférhet az aktuálisan új termékek listájához.

Szóval, ha te is szívesen vásárolnál az otthonod kényelméből és folyamatos akciók mellett egy megbízható üzletből, akkor az 50szazalek.com oldala pont neked való, és nem csak akkor, ha a sportfelszereléseid frissítenéd.

Minket nagyon meggyőzött a hely, de a jelek szerint egyébként Mokkát is, mert imádja az új futtató pórázát, de az új hátsó ülés huzatát is, mert mióta megvan, alig lehet róla levakarni.