A BioCity-vel a sportosabb és egészségesebb életért

A BioCity-vel a sportosabb és egészségesebb életért

A karanténos időszak alatt eléggé elkényelmesedtem, és sajnos néhány plusz kiló is felszaladt rám. Most, hogy újra lehet sportolni, edzőterembe járni, elhatároztam, hogy a kezembe veszem az irányítást és újra formába hozom magam. Persze csak fokozatosan. Ennyi idő kihagyás után, ha most belevágnék akár egy ötpróbába, akár egy maratonba, valószínűleg a mentő vinne el.

Nincsenek csodaszerek. A fogyás két összetevője: a megfelelő táplálkozás és a sport

Azonban ahhoz, hogy lefaragjam azt a néhány zavaró kilót, önmagában nem lesz elég a mozgás, oda kell figyelnem a táplálkozásra is, viszont a kiegyensúlyozott étrend mellett pedig ugyanilyen fontos a megfelelő vitaminbevitel is.

Az egyik barátnőm ajánlására kerestem fel egy bioáruház webshopját, amely a BioCity nevet viseli. Többször is rendelt már tőlük, igaz többnyire más kategóriákból, de látta, hogy vannak olyan termékek is, amelyeknek hasznát vehetném. Nagyon sok terméket találtam náluk, amelyek segíthetik az utamat. Rengeteg reform élelmiszer közül lehet válogatni, köztük diabetikus termékek, vagy akár a paleo étrendnek megfelelő élelmiszerek. Van köztük néhány olyan márka, amelyet már ismertem, de akadt jó pár újdonság is. Ezekkel a termékekkel könnyedén lehet ledobni pár kilót, hiszen vannak köztük lisztkeverék, tészták, reform köretek. Előnyük, hogy sokkal gyorsabban elkészíthetők, de mégis egészségesebb alternatívák, mint a hagyományos ételek. Különösen jól jön, ha valaki valamilyen ételérzékenység mellett szeretne leadni néhány kilót.

Nem árt, ha a vitaminbevitelről is gondoskodunk

Természetesen a megfelelő étrend és mozgás mellett szerettem volna néhány étrend-kiegészítőt is találni. Elsősorban a GAL termékek között nézelődtem, mert ezekkel már találkoztam és jó tapasztalataim voltak. Így a néhány lisztkeverék és tészta mellett, egy multivitamin és egy kollagén termék is bekerült a kosaramba. Kollagént egyébként is szoktam fogyasztani, mert a hajamnak, körmeimnek nagyon jót tesz. Eddig máshonnan szereztem be, de miután láttam, hogy itt is kapható, ráadásul szinte majdnem ugyanannyiért, úgy gondoltam, akkor már azt is rendelek. Mivel újból szeretném beépíteni a sportot az életembe, így szerettem volna egy olyan étrend-kiegészítőt is, amely kicsit „fokozza” a sport jótékony hatásait. Szerencsére rátaláltam a Vitaking CLA Plus gélkapszulára, amely L-karnitin, zöld tea kivonat és lecitin tartalma révén hatékonyan segít a normál testtömeg megtartásában. Ez is bekerült a kosaramba, és alig vártam, hogy kipróbálhassam.

A rendelés egyszerűen és gördülékenyen zajlott. A szállítási mód esetében szerencsére gondoltak azokra is, akik napközben dolgoznak. Csomagpontra, ill. Pick Pack pontra is lehet szállíttatni. Sőt, azt is be lehetett állítani, hogy akár olyan csomagpontok közül válogassunk, amelyeknél lehetséges a bankkártyás fizetés, illetve akár hétvégén is át lehet venni a rendelésünket. Végül én is a csomagpontra szállítás mellett döntöttem, így munka után el is tudtam menni érte. Ráadásul ez a szállítási forma még árban is jobban megéri. 6.900 Ft felett ingyenesen kiszállítják a rendelésünket, ez alatt pedig csak 690 Ft. Míg a másik két lehetőség esetében a díj ennek majdnem kétszerese.

BioCity
Tészták, lisztkeverékek, magvak is megtalálhatók a bioáruház kínálatában

Úgy örültem a csomagomnak, mint egy gyerek. Alig vártam, hogy hazaérjek és kinyithassam. Hazaérve láthattam, hogy minden maradéktalanul meg volt, úgyhogy biztos el fogok még látogatni a http:/biocity.hu/ oldalára. Azokról a termékekről, amelyek számomra is ismeretlenek voltak, még nem tudok nyilatkozni, mivel nem telt annyi idő, hogy meg tudjam állapítani a hatékonyságát. Ugyanakkor a lisztkeverékeket, tésztákat kipróbáltam. Tényleg gyorsan lehet velük tápanyagban dús ételeket varázsolni az asztalra. Az ízvilág persze eltér a hagyományostól, de ha te is szeretsz új dolgokat kipróbálni, illetve kicsit megreformálnád az étrended, a főzési szokásaid, akkor nyugodtan vágj bele. A BioCity-vel pedig gondoskodni tudsz az alapanyagokról is.