Gamer székben is lehet sportolni

Gamer székben is lehet sportolni

Szerintetek is létezhet olyan, hogy e-sport? Én nagyon szkeptikus vagyok ezzel, és sokat gondolkodom az ügyön, mivel a közvetlen környezetemben többször előjött már a téma.

A fiútesóm nagy gamer. Már tiniként sokat ült a gép előtt, és akkor féltettük is, hogy mi lesz vele, mi lesz belőle. Szerencsére az antiszociális viselkedést kinőtte a kamaszkorral, programtervező informatikusnak ment és most is fejlesztőként dolgozik. A munkahelyén gyakran van csapatépítés, és ezek az alkalmak sokszor videójátékozással telnek. A kollégái mondogatták már neki egy ideje, hogy nagyon ügyes, mindig leveri őket, ezért próbálkoznia kéne úgymond “komolyabban” foglalkozni az egyik ilyen játékkal.

Online kezdett játszani és egész jó eredményeket ért el. Nemrégiben pedig tényleg komolyabb szintre emelte ezt a hobbit, és már pénznyereményes versenyeken is indul. Ez elég menő dolog szerintem, büszke vagyok rá!

gamer szék

Mi nagyon támogatjuk ebben, annak ellenére, hogy a család egésze inkább a klasszikus sportokat űzi. Persze Beni sem hanyagolja el teljesen a sportolást, de közel nem olyan fontos dolog ez már neki, mint nekünk. A szüleink nagy túrázók, minden télen együtt jártunk síelni gyerekként. A kocogás és az úszás is rendszeres tevékenységek nálunk, és hacsak tehetjük, együtt űzzük ezeket. A tesómat néha ki kell rángatni, de amikor már ott van velünk, akkor persze élvezi ő is. A családi röpi vagy kosárbajnokságokról nem is beszélve, amiket imád. Meg kell találni az egyensúlyt, és ez sokszor nem olyan egyszerű.

Az egészsége érdekében kapott tőlünk kékfény szűrős szemüveget, most pedig egy gamer székkel szeretnénk meglepni. A bestmarkt.hu kínálatát nézegetjük, szerencsére sokféle igénynek megfelelő szék van, különböző árkategóriákban.

Azért azon lehidaltam, hogy a legdrágább szék akár 350.000 forintba is kerülhet. Persze biztos vagyok benne, hogy azoknak, akik napi szinten több órát töltenek a készülék előtt, azoknak fontos lehet a teljes kényelem, és hogy ne egészségtelen pozícióban legyenek. Ennek ellenére egy komplett havi fizetést nyilván nem akartunk erre rááldozni. A népszerű modellek között szerencsére találtunk 50 és 100 ezer forint között mozgó székeket. Lehet, hogy Beni el is fog menni kipróbálni ezekből néhányat, mivel a bestmarkt.hu-nak tőlünk nem messze, Ferencvárosban van egy üzlete is. Persze előbb rákérdezünk majd, hogy tartják-e azokat a modelleket raktáron, amikre mi gondoltunk. Tekintve, hogy közel 7000 féle termékük van raktáron, azért adok erre esélyt.

Maga a BestMarkt weboldal amúgy meglepően jó felület, még én is, aki nem vagyok egy nagy internetről rendelő mágus, könnyen kiigazodtam rajta. Ami azért mindenképpen érdekelt minket, hogy miújság a termékeik garanciájával. Szerencsére a szerviz menüpontban világosan le van írva, hogy hogyan és miként lehet egy meghibásodott terméket náluk vagy általuk szervizeltetni. A különböző márkák Magyarországon található márkaszervizei is fel vannak sorolva, így mindenképpen van kihez és hova fordulni, ha bármi baj akadna a rendelt termékkel. Azért bízunk benne, hogy ilyen nem lesz, hisz elég drága termékről van most szó a gamer szék esetében.

Ha elektronikai cikket terveztek vásárolni, én mindenképpen ajánlom nektek ezt az üzletet és a webshopot, mert a nagy választék mellett jó termékleírások és kielégítő információk segítenek a döntésben.

Szurkoljatok, mert Beninek jövő héten megint versenye lesz!