Ötpróba verseny után lángvágás ajánlatot néztem át

Ötpróba verseny után lángvágás ajánlatot néztem át

A versenysport rendszert hozott az életembe

Mindig is vonzottak az extrém dolgok. Már gyerekként nagyon izgága kiskrapek voltam, anyám sopánkodott is sokszor miattam, hogy mi lesz így velem. Az iskolában nehezen tudtam koncentrálni, mindig elkalandozott a figyelmem, és ez a tanulásra és az iskolai eredményeimre is rányomta a bélyegét. A szüleim kétségbe voltak esve, és ekkortájt vetette fel nekik egy ismerősük, hogy írassanak be sportolni valahová. Nekem nem kellett kétszer mondani! Nagyon szerettem a sportot, és valóban sokat javítottam a koncentrációmon is. Sok mindent kipróbáltam, ma pedig már az ötpróba versenyek kötik le a mindennapjaimat. Szerencsére nem csak élvezem, de valószínűleg jól is csinálom, amit csinálok, mert számos ötpróba versenyről tértem már haza éremmel.

Ha lángvágás, akkor Acélpartner Kft. – velük ti is az élvonalba kerülhettek!

Legutóbb kicsit azonban összecsúszott a kettő, és úgy alakult, hogy a verseny után még át kellett néznem a céges ügyeket is. Acélfeldolgozáshoz kerestünk ugyanis olyan partnert, aki elfogadható ajánlatot tud adni a részünkre lángvágásra és felületcsiszolásra. Az acelpartner.hu/langvagas oldalon találtam is megfelelő szakembereket, az Acélpartner Kft. munkatársait. Ez egy teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég, megbízható vállalkozókkal, szakemberekkel. Három fő tevékenységgel foglalkoznak, lángvágással, plazmavágással, és felülettisztítással. Igény esetén azonban élletörést is végeznek, és bérmunkát is biztosítanak, ha az ügyfélnek arra van igénye. Én most lángvágásra kértem ajánlatot, de meglátjuk, szükség lesz-e a jövőben a további tevékenységeik közül is igénybe venni valamelyiket.

Az acelpartner.hu/langvagas oldalon is találunk előzetes információt a lángvágásról. Tulajdonképpen én is ezeket néztem át, és ez alapján vált szimpatikussá a cég, ezért is döntöttem aztán úgy, hogy kérek tőlük árajánlatot a munkavégzésre. Felkészült eszközparkkal rendelkeznek, a művelethez ugyanis három modern, CNC vezérlésű lángvágó géppel dolgoznak. Ezek közül is két gép négy fejes, egy pedig hat fejes kivitelben elérhető, különböző méretű asztalokkal a gépekhez. Így számos lehetőség nyílik a különböző acélfelületek profi megmunkálására. Ezzel a megoldással, ahogyan az acelpartner.hu/langvagas oldalon ti is olvashatjátok, általános szerkezeti acélokat tudnak megmunkálni, ezek mellett pedig enyhén ötvözött acélokkal is foglalkoznak. A vastagságot és a táblaméretet persze érdemes ellenőrizni az oldalon, hogy megfelel-e az elképzeléseinknek a felkínált lehetőség.

Ha az Acélpartner Kft-vel dolgoztatunk, biztosak lehetünk benne, hogy a profizmusuk a külalakon is meg fog látszódni. Minden esetben igyekeznek szép vágási felületet kialakítani ugyanis, amit azzal érnek el, hogy a munkálatokhoz tiszta propángázt vesznek igénybe. A felületeket pedig meg is tisztítják, mielőtt a szemcseszórás megtörténik. A tisztítást pedig kézzel, köszörűvel végzik a vágott felületen. Azt már gondolom nem is kell említenem, hogy természetesen mindent a szabvány szerint végeznek, így a munkálatok minden egyes lépése megfelel a szükséges ISO tanúsítványnak. Ha az Acélpartner Kft-t választjátok üzleti partneretekként, biztosak lehettek benne, hogy benne lesztek az élmezőnyben. Ne habozzatok, és még ma tájékozódjatok a lángvágás szolgáltatásukról az oldalukon!