Ma már minden lehet sport

Ma már minden lehet sport

A sport a mindennapjaim része. Már kiskoromban is imádtam mindent, ami mozgás volt. Szerettem futkározni az udvarban, iskolában imádtam a testnevelés órát és több sportágban ki is próbálhattam magam. Kezdtem a kézilabdával, majd folytattam az úszással, kosárlabdával, röplabdával és végül most bezárult az edző termi edzéssel. Nagyon szeretem ezt a fajta mozgásformát ezért, ha nem muszáj ezt már nem cserélném le másra. Nagyon sok sportot nem próbáltam még ugyan, amiket ki szeretnék egyszer próbálni, de egyik sem olyan, ami kiváltaná az edzést.

Miket próbálnék még ki? Ilyen például a snowboard, a hegymászás, néhány extrém sport és a kerékpározást be szeretném vezetni a nyári és tavaszi időszakra. A testnek szüksége van a megfelelő mennyiségű mozgásra, ezért minden olyan alkalmat megragadok, amikor megdolgoztathatom egy kicsit. Ha még élvezem is, akkor nyert ügyünk van. Hiszen a mozgással endorfin is termelődik, illetve stressz levezetésnek is nagyon jó módszer. Ha nem találtad még meg, hogy mi lenne a legjobb sport számodra, akkor ne add fel a keresését. Ma már nagyon sok fajta sport van, úgyhogy szerintem mindenki megtudja azt találni, amiben örömét is leli.

Amikor megszületett a kisfiam, akkor kicsit a háttérbe szorult az edzés és a sport, viszont ahogy egyre idősödött, úgy kezdtem szép lassan újra a mindennapjaim részévé tenni.

Sokáig nem a sport ruházatok között keresgéltem, hanem próbáltam megtalálni a tökéletes baba játékot. Ez a feladat nem volt egyszerű, hiszen a piacon nagyon sok fajta babajáték megtalálható viszont valamilyen szinten mindegyik egy kicsit ugyanolyan, mint a többi.

Mi volt az, amit hiányoltam a legtöbb boltban kapható gyerekeknek való játékból?

Miután nagyon sok baba játékot láttam már annak köszönhetően, hogy szinte minden baba boltba megnéztem minden terméket, egy kis változatosságra és újdonságra vágytam. Olyan egyedi termékeket kerestem, amik megfelelő minőségűek és tartósak is. Az interneten nagyon sok országból lehet terméket vásárolni, így baba játékokat is, viszont ezek általában nem olyan jó minőségűek és hosszú távon nem tartósak. Amikor rátaláltam az Imagine baby weboldalára, akkor úgy éreztem, hogy megtaláltam azt, amire vágytam.

Az Imagine baby oldalán olyan egyedi és prémium minőségű termékek találhatók meg, amíg külföldön többszörösen díjnyertesek is. A termékeket a saját és az anyukák tapasztalatai alapján fejlesztették olyanra, hogy minden gyermek élvezze és közben fejlődjenek is. Ennek köszönhetően a termékek nem csak egyediek és tartósak, de a gyermekeket képesek lekötni, a színek elvarázsolják őket, jól néznek ki és még fejleszti is a kicsiket.

Ha rágóka után keresgélsz és minőségi terméket szeretnél választani ebben is, akkor a rágómaki jó választás lehet. Bababarát anyagból készül, több fajta színben is kapható és 3 éves korig tudja használni a gyermek. Éppen ezért megéri olyan rágómakit választani, amiről úgy gondoljuk, hogy a gyermeknek sokáig fog tetszeni és esetleg még a testvére is tudja majd használni.

rágóka

Ha rágókáról van szó, akkor érdemes lehet többet választani, hiszen kell egy a kocsiba, otthonra és a nagyszülökhöz is. Illetve nem árt cserélgetni is őket, hogy ne unja meg a baba. Ha több rágómakit választunk, akkor mellé nyúlni nem tudunk.

A rágóka nem kincs tud lenni a fogfájós napokon, ezért fontos, hogy a gyermek szeresse is ezt a tárgyat. Ha már tetszik neki a színe, könnyen megtudja fogni és olyan anyagból készül, ami bababarát, akkor biztosan boldog lesz vele a kicsi.

Amennyiben igyekszel mindenből a legjobbat választani és olyan gyerekjátékokat és termékeket szeretnél, amik egyediek és viccesek is, akkor az Imagine baby weboldalán megtalálsz mindent, ami kellhet a baba körül. Kaphatók játékok, makis termékek és egyéb áruk is, mint pl. pelenka, cumi, textília, bili.

Válassz a díjnyertes termékek egyike közül!