Az új teniszpartnerem segít a konyhafelújítás kapcsán

Az új teniszpartnerem segít a konyhafelújítás kapcsán

Gyerekkorom óta szinte nem volt olyan időszak az életemben, amikor ne sportoltam volna valamit. Próbálkoztam sok, különböző sportággal, így például a kosárlabdával, kézilabdával is. Azonban hamar rájöttünk, hogy ezek a csapatsportok nem nekem valók, így maradtam az egyéni és a társas sportoknál.

Az új szerelmem éppen a tenisz. Hetente egyszer járok teniszezni a közeli pályára, ahol már egy állandó partnerem is van. Hamar összeszoktunk, szinte azonos szinten vagyunk, így a játék is könnyen megy. Teniszezés után pedig mostanában már elég gyakran beülünk valahová egy kávéra, vagy elmegyünk enni valamit, amihez éppen kedvünk van. Mondhatni már barátok lettünk.

Legutóbbi beszélgetésünknél szóba került, hogy nem régiben végeztek otthon a konyhafelújításával, mutatott is róla képeket, hogy mennyire megvan elégedve a végeredménnyel és azóta örömöt jelent neki szinte a sütés és a főzés. Valóban nagyon gyönyörű lett és említettem, hogy én is mennyire örülnék, ha feltudnám újítani a konyhát kicsit, mert már nincsen a legjobb állapotában, de sajnos ez mostanában még biztos nem lehetséges, mert spórolnom kellene hozzá.

Ekkor mesélte el Kitti, hogy ők is mennyivel olcsóban tudták felújítani az egész konyhát, mint tervezték az elején ezt pedig egy, direkt konyhabútorokkal foglalkozó oldal, a http://konyhabutorom.hu/konyhabutor-olcson.html  cikkéből tudták megvalósítani. Amint hazaértünk én is elolvastam, megnéztem hol is lehetne megtakarítani, lefaragni az árakból kicsit, és valóban egyértelművé vált, hogy a bútor alapanyagánál. Amennyiben minél olcsóbb megoldást szeretnénk, úgy a laminált bútorlapokat érdemes választani, ami azért is jó, mert a laminálásnak hála, lepereg róla a folyadék, illetve rengeteg fajta színben elérhető. Én pedig már nem szerettem volna „sima fa” színű konyhabútort. Pont ez volt az alap problémám, hogy már nagyon untam, és sokkal jobban vágytam volna valami színes, világos konyhaszekrényre.

A cikkből az is kiderült számomra, hogy érdemes odafigyelni, hogy maga a bútorlap milyen faforgácsból készül, ami sokat javíthat a minőségén, időtállóságán. Még nem tudom pontosan mikorra tervezem be ezt a felújítást, de ezekkel a tippekkel lényegesen közelebb került ez az időpont.

Szuper, hogy sportolás közben, után még ilyen jó tippeket is kaphatok és ilyen remek, új barátokra tehetek szert.