Egy edzés alatt elhárították a csőtörést, így le tudtunk zuhanyozni

Egy edzés alatt elhárították a csőtörést, így le tudtunk zuhanyozni

Létezik ugyanis Pest igencsak szélesen értelmezett körzetében egy kiváló vízszerelő gyorsszolgálat, aminek el is mentettem azonnal az elérhetőségeit.

Ez nem más, mint a topvizgazfutesszerelo.hu. Telefonszámuk pedig a 06 20 350 1350. De egyébként vannak annyira “maiak” minden értelemben, hogy már a www.topvizgazfutesszerelo.hu weboldalt felkeresve, onnan helyből is megvalósítható velük, rögvest a kapcsolatfelvétel. Amikor megérkeztünk a minap edzésre, akkor vettük észre, hogy baj van. Én nem is értem, hogyan, de az edzés végére mégis csoda történt valahogy! Olyan gyorsan kijöttek tőlük a topvizgazfutesszerelo.hu szakijai, hogy nem kellett, hála a magasságosnak, lemondanunk a tusolásról, ami igencsak kellemetlen lett volna. Nincs is jobb az edzésvégi vágyott felfrissülésnél… Onnan az ember napjának hátralevő része mindig kiegyensúlyozottan telik.

Nem hittem volna, hogy ilyen oldalakat fogok olvasgatni, hiszen kevés kapcsolatom van az épületek csövezésével és hasonlókkal, de náluk leírások is vannak mindenről! És én mondom, érdekesek. Tényleg ilyen egy korszerű vízszerelő gyorsszolgálat – bár most csak azért említem őket kizárólag vízszerelőkként, mert nekünk ez volt az éppen adódó problémánk. Viszont másnak is tudnak segíteni. És alaposan ismertetik, miként s hogyan.

Sok-sok területre adnak betekintést, ha az ember csak tájékozódni akar. Mondjuk körültekintően, előre, hogy milyen esetekben és mikor kell segítséget hívni. Na meg persze, hogy honnan. Az ő munkavégzési területeik: csőtörések – ez egy külön nagy terület, aminek esetében tényleg extrém gyorsan kellhet az a bizonyos vízszerelő gyorsszolgálat, de külön területként van megnevezve a “Vízszerelő” is, amire a fenti linkem mutat. Ezen belül tényleg minden van, csövek cseréjétől, vagy teljes kiépítésétől kezdve a mosogató beépítéséig tényleg minden. Tehát, ha egy épület vízellátásáról van szó, ők nem csak vészhelyzetekben, valami elromlásának esetén értik a dolgukat.

A következő komoly terület, mert elég sokoldalúak, ezt nem győzöm hangsúlyozni, az a gázszerelő. És ez nem keverendő össze ez sem a fűtésszerelővel, ami szintúgy külön feladatköröket foglal magába. Van még külön duguláselhárító szolgálatuk, és “Csatornázás” menüpontot is láthatunk a fejlécben. Nem véletlenül, úgyszintén, mert valakinek meg kell csinálnia a szennyvíz elvezetését is, vagy mondjuk a légcsatorna-rendszert egy nagyobb épületkomplexumban.

Összegyűjtötték a legjobb szerelőket, hogy egy ház, vagy lakás mindenben való élhetőségét biztosítani lehessen. Javítás esetén és kiépítéskor is. Főleg úgy, hogy biztonságosan szolgáljon minket az otthonunk valamennyire része. Összeszervezték ezeket a munkákat, így akár elég lehet azon elérhetőségeket (amik egyetlen szolgáltatóhoz vezetnek) megjegyeznünk csak, amiket fent soroltam és talán sosem lesz szükségünk másra. Egyetlen megbízható bázisa lehet mindennek, ami nagy előny! Mindenképp javaslom, hogy legalább nézzen rájuk, aki ilyesmit keres.