Az edzőtermi csőtörésből szerencsére nem lett nagyobb baj

Az edzőtermi csőtörésből szerencsére nem lett nagyobb baj

Egy barátom, Gábor edzőtermében pár hete csőtörés volt, de mivel csak kis szivárgás látszott, nem igazán vette komolyan a dolgot. Később kiderült, hogy sokkal nagyobb baj is lehetett volna, de szerencséje volt, mert a nővérétől nagyon megbízható kontaktot kapott.

A Vízszerelés.net oldalon röviden azért utánajárt a cégnek, s látta, hogy AA minősítéssel rendelkezik, s minden munkára garanciát is vállal, így tehát fel is hívta őket.

Gábor egyébként nem siettette volna annyira a dolgot, de miután telefonon beszélt velük, és javasolták, hogy még aznap meg kéne nézni a dolgot a biztonság kedvéért, nehogy a víznyomás hatására nagyobb legyen a baj, akkor belement ebbe.

Pár óra múlva már kint is voltak nála a szerelők, és kiderült, hogy Gábor komoly kártól kímélhették ezzel meg, ugyanis a megrepedt cső igen rossz állapotban volt.

Így viszont a szakemberek időben elhárították a bajt, és az általuk kiállított számlát végül még Gábor biztosítója is elfogadta.

Gábor nekem is ajánlotta őket, s az évfolyamtársam jóga stúdiójában a radiátorok szerelését is ők csinálták meg. Azt kell mondjam, ő is maximálisan elégedett voltam a munkájukkal. Sokáig habozott, hogy kit hívjon, úgyhogy nagyon örült az ajánlásnak, és annak, hogy így már nem kell aggódnia az őszi szezon miatt. A Vízszerelés.net oldala azóta a könyvjelzői között van, én pedig kaptam egy jóga bérletet, úgyhogy tényleg mindenki jól járt.