Flottakezeles.hu – autóflotta a sportolókért

Flottakezeles.hu – autóflotta a sportolókért

Én és az ötpróba

Mint sokan tudjátok rólam, fiatal koromban lelkes ötpróba sportoló voltam. Engem ugyanis nem elégítettek ki az egyszerű sportágak, én annál valami sokkal különlegesebbre vágytam. Lehettem volna a legjobb futó a megyében, de egyszerűen nem hozott lázba a gondolat. Készülhettem volna rá, hogy én legyek a következő évtized Hosszú Katinkája, de önmagában csak az úszás nem vonzott. Ugyanígy voltam a kajak-kenuval vagy a kerékpárral is. Ha kizárólag vagy az egyiket, vagy a másikat kellett volna csinálnom, előbb-utóbb biztosan beleuntam volna. Ha azonban az ötöt egyszerre űzhettem, nem lehetett bírni velem! Olyan szintű adrenalint adott, amelyre semelyik másik sportág önmagában nem volt képes. Valószínűleg nem is a sport maga, hanem a kihívás, a megterhelés, és a versenyszellem volt az, ami az ötpróba során motivált.

Az ismerőseim sokáig őrültnek tartottak, amiért ilyen szinten belevetettem magam az ötpróbázásba. Szerencsére azóta találtam nálam is fanatikusabb versenyzőket, így már nem éreztem magam egyedül ezzel a szenvedélyemmel. A srácokkal nagyon hamar egymásra találtunk, versenyről versenyre jártunk, és minden egyes megmérettetés hatalmas élmény volt a számunkra. Leírhatatlan érzés volt öt különböző területen ott állni a start mezőn, hogy mind az öt műfajban próbára tehesd a képességeidet. Egyszerűen semmihez nem tudom hasonlítani ezt az érzést, de nekem egyet jelentett a létezéssel. Azzal a tudattal, hogy élek, és hogy ez mennyire fantasztikus.

Nem szokványos “nyugdíjas” évek

Persze az ötpróbázás rendkívüli módon igénybe veszi a testet, ezért hosszú távon nem lehet sokáig csinálni. Épp ezért nálam is eljött az az idő, amikor úgy éreztem, a csúcson kell abbahagyni. Volt egy nagyon kedves leköszönő bulim, amit a csoporttársak szerveztek nekem, igazán megható volt. Jókat ettünk, ittunk, beszélgettünk, felidéztük a legkedvesebb emlékeket, és a legnagyobb próbatételeket. Később aztán annyira elkezdtek hiányozni a srácok, annyira elkezdett hiányozni a közeg, amiben addig mozogtam, hogy elkezdtem gondolkodni. Hogyan tudnék mégis valahogy visszakerülni a körforgásukba? Ekkor jött az ötlet, hogy céget alapítok, és felcsapok sportoló fuvarosnak. Néhány hozzám hasonló kiöregedett, de annál lelkesebb volt sportoló társammal együtt el is indítottuk a vállalkozást. Lelkesen vetettük bele a tevékenységbe. A személyszállításon túl sok minden mást is vállaltunk. Így többek között rendezvényeket szerveztünk a sportolók részére, de igyekeztünk segíteni abban is, hogyan indítsák be a marketingjüket is a különböző social media felületeken.

Csakhogy egy vállalkozást nemcsak beindítani, de fenn tartani is igen költséges. Szerencsére van elég bevételünk, de azért mi is megérezzük, micsoda kiadással jár, ha valamit tisztességesen szeretnél üzemeltetni. Hiszitek vagy sem, az egyik legnagyobb kiadásunk a céges autóink. Nekünk ugyanis nincs akkora állományunk, hogy nagyon kedvező konstrukciót kapjunk az autóflottánkra. A nagy multik gyakorlatilag mindenhol ott vannak, és az összes jó lehetőséget elviszik előlünk. Mindenhol velük számolnak igazán, hiszen ők a nagy vevők a piacon. Mit is akarhatnánk mi, kis halak, a magunk öt fős autóflottájával?

Flottakezelés egyszerűen, buktatók nélkül

Nos, egészen addig így gondoltam mindezt, amíg meg nem találtam a flottakezeles.hu-t. Ez az oldal egy igazi kincs! Minden kérdésre választ és megoldást kínál, amivel a kis- és középvállalkozások autóflotta terén küzdenek. Ahogy elkezdtem beleolvasni az oldalon az információkra, annyira magamra ismertem… Már az első néhány sor jól összegezte az élményeimet. Az induláskor tényleg minden ismerősöm jobban tudta nálam, mire van szükségem. De persze mindenki csak a maga szemszögéből, a maga érdekeit nézve próbált meg “segíteni”. Sokan csak azt látták, a mi kis vállalkozásunkat használva hogyan húzhatnának ők is hasznot az üzletből? Becsapva éreztem magam, és nagyon sok emberi kapcsolatom is ráment a vállalkozásra. Már-már beletörődtem abba, hogy az autóflotta igenis el fogja vinni a bevételünk jelentős részét. Ekkor jött a flottakezeles.hu, és azóta mintha minden egy varázsütésre megváltozott volna!

Most biztosan sokan felhorkantok – micsoda közhely, mondhatnák sokan, de tényleg így igaz! Az oldal ugyanis olyan egyszerű költségcsökkentő tippeket ad a hozzám hasonlóknak, amely kifejezetten kis- és középvállalkozások autóflotta ügyeinek problémáira kínál megoldást. A segítség ráadásul ingyenesen elérhető, ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni az oldal felületén. Ezt egyébként is érdemes megtenni, ezután ugyanis további értékes információt, tippeket lehet hírlevélben megtudni a flottakezeles.hu-tól. Ráadásul első kézből, egy exkluzív kör tagjaként értesülhettek ezekről az információkról!

A tanulság

flottakezeles.hu
A flottakezeles.hu segítségével be tudom azonosítani a lappangó problémákat a céges autók körül.

Sokan persze most még mindig a fejüket csóválhatják, hiszik is meg nem is az általam közölt infókat. Pedig higgyétek el, nincs ebben semmi szemfényvesztés! Sőt, a megoldás egyszerűbb, mint hinnénk. A legtöbb lehetőség ugyanis abban rejlik, hogy ugyanazokat a megoldási módszereket alkalmazzuk, amit a nagy multi cégek is. Ki hitte volna? Sosem gondoltam volna, hogy valaha veszem a bátorságot, és olyasmit próbálok ki, amit a hatalmas bevétellel rendelkező multik alkalmaznak. Pedig komolyan módon, bevált. És ami ennél is fontosabb, talán sosem próbáltam volna ki mindezt, ha nem jön velem szembe a flottakezelés.hu hirdetése! Azóta, hogy egymásra akadtunk, tudom, hol számíthatok rejtett költségekre a flottakezelés során.

Be tudom azonosítani a lappangó problémákat a céges autók körül. Képes vagyok megfelelő költségvetési tervet és finanszírozási módot választani az autóflottám fenntartásához és a kezeléséhez. Meg tudom állapítani, meddig érdemes használni egy autót, és mikor jön el az a pont, amikor jobban járok azzal ha eladom a járművet. Soroljam még? Mindent tudok arról, hogyan spórolhatok az autógumikon úgy, hogy közben mindent biztonságosan és a jogszabályokat betartva intézek. Sőt, mióta kapom a flottakezeles.hu tippjeit, arra is sokkal nagyobb rálátásom van, mikor érdemes diesel, mikor hibrid, vagy mikor benzines autó mellé letennem a voksomat. Hát nem nagyszerű?

Végszó

Én rendkívül elégedett vagyok az oldallal, jó szívvel ajánlom nektek, próbáljátok ki ti is! Iratkozzatok fel a hírlevelekre, regisztráljatok, és legyetek bátrak, ha flottakezelésről van szó! Lassan elköszönök, nemsokára ugyanis ismét útnak indulunk a következő versenyre. Ezúttal egy kisebb, regionális ötpróba megmérettetésre fuvarozunk tíz főt, e fog kelleni a sok ember a sportolók mellé! Biztos vagyok benne, hogy jól el fogunk fáradni az esemény végére, pedig nem is mi állunk a rajtkőhöz… Milyen érdekes, nem? Bár már nem versenyzek aktívan, minden egyes alkalommal megdobban a szívem. Úgy izgulok a srácokért, mintha még mindig ott versenyeznék közöttük, a levegőt is egyszerre veszem velük, amikor nekiindulnak. Hát igen, vér nem válik vízzé, mondják.

Szerencsére a flottakezeles.hu segítségével már a pénz sem folyik ki a zsebeinkből! Így biztonságosan hódolhatunk a szenvedélyünknek és építhetjük a vállalkozásunkat. Tulajdonképpen rendkívül szerencsésnek mondhatom magam, mert azt csinálom, amit szeretek, és olyan időbeosztással dolgozom, ahogyan nekem jó. Kívánom mindenkinek, hogy ilyen jó munkája és ilyen nagyszerű segítsége legyen, mint amilyen nekem van!