Kellemetlen meglepetés várt haza a futásból

Kellemetlen meglepetés várt haza a futásból

Minden reggel futok. Irodában dolgozom, egész nap ülök, emiatt nagyon jól esik a nap eleji mozgás. Mindig nagyon energikusan, fitten, vidáman érkezek haza. Így volt ez múlt kedden is, amikor az arcomra nagyon hamar ráfagyott a mosoly, amikor hazaértem a lakásba. Csőtörésem volt. Megpróbáltam nem bepánikolni, a fő csapnál gyorsan elzártam a vizet, és hívtam egy szerelőt.

A vízszerelő már másnap jött is. Nagyon kedves, szimpatikus pasi volt, viszont szétverte az egész fürdőszobámat. A burkolat jelentős részét meg kellett bontani ahhoz, hogy az eltört csövet ki tudja cserélni.

Sokat töprengtem rajta, de végül úgy döntöttem, hogy nem foldozgatom meg a csempét, hanem lecserélem a teljes burkolatot, mivel amúgy is elég kopottas volt már. A belsőépítészet nem az én asztalom, de mivel nem akartam ilyesmire is költeni, a neten néztem meg a kis fürdőszoba csempe ötletek keresési találatait. Szerencsére a Google sosem hagy cserben, hiszen találtam egy nagyon jó kis oldalt, ami csupa praktikus ötlettel van tele.

A fürdőszobám rendkívül kicsi, ennek ellenére én nagy csempét szerettem volna választani, nem gondoltam arra, hogy ez sokkal több munkát jelentene a kőművesnek, valamint rosszabbul is mutat a sok elvágott csempe. A szájton azt is megtudtam, hogy a kis fürdőszobát a világos színekkel tudom optikailag nagyobbá varázsolni. Mindemellett a szennyeződések is kevésbé tűnnek fel a világos csempéken, illetve a kopásállósága is nagyobb, mint a sötét színűeknek. Ezek az információk meggyőztek engem arról, hogy a kis fürdőszobámhoz fehér színű burkolatot kell választanom.  

A http://furdoszobaotletek.hu oldalt ajánlom mindenkinek, aki kis fürdőszoba csempe ötletekre kíváncsi.