A cégvezetés is lehet egyfajta sport az ő segítségükkel

A cégvezetés is lehet egyfajta sport az ő segítségükkel

Senkinek nem hiányozhat az életéből a sport. Ezzel lehet, hogy vannak, akik nem értenek egyet, viszont szerintem ebben az esetben nem ugyanolyan fajta sportról beszélünk. Tehát, nem kell világhírű futballistának, vagy kosarasnak lenni. Én inkább arra gondolok, hogy milyen fontos a mozgás és az, hogy kicsit használjuk az izmainkat. Hiszen annyira fel lehet töltődni egy olyan egyszerű dologgal is, minthogy elmegyünk futni.

Persze nem mindenkinek fogja elhozni ugyanazt az eredményt minden sport. Ezért érdemes kísérletezni. Nem szabad rögtön abbahagyni az adott tevékenységet, csak mert az elején fárasztó. Viszont egy idő után nyugodtan elengedhetünk egy olyan sportot, amivel kapcsolatban nem érezzük magunkat túl jól. Figyeljünk mindig arra, hogy milyen jeleket küld felénk a testünk és semmit ne vigyünk túlzásba. Így pedig biztosan nem lesz gond.

Akkor is ezt a filozófiát követtem, mikor nekivágtam a cégalapításnak. Tudtam, hogy ez egy hatalmas vállalás és azzal is tisztában voltam, hogy egyedül nem tudom véghezvinni. A Székhely Partner azonban profi segítséget nyújtott nekem a cégalapítás minden egyes lépésénél. A leginkább azonban azért vagyok hálás nekik, mert alapból tájékoztattak arról, hogy mi a cégalapítás menete. Ezért pedig nem kellett több tízezer forintot kifizetnem, hanem minden információt el tudtam érni az internetes oldalukról.

Ritkán történik velem az, hogy már első pillanattól kezdve elnyeri a tetszésemet egy oldal. A Székhely Partner viszont egy olyan igényes designnal dolgozott, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Alapból, mikor céget akar valaki alapítani életében először, szerintem sok kétség van benne. A Székhely Partner logikusan felépített oldala azonban megmutatja nekünk, hogy igenis járható az az út, amit választottunk és nem kell rettegnünk.

Külön tetszett az is, hogy nem húzzák az időt idegesítő reklámokkal és ajánlatokkal. Sőt, még külön kategóriákat sem kell használnunk ahhoz, hogy megszerezzük a legfontosabb infókat. Maga a cégalapítás menete is elérhető már a kezdőlapon és nagyon örültem, hogy ennyire hamar nekikezdhettem az olvasásnak. A cégalapítás menete ráadásul nem volt egy bonyolult szöveg, aminek külön örültem. Épp ellenkezőleg! Mindent könnyen meg lehet érteni, mert a nyelvezet átlag emberekre van igazítva, akik nem feltétlen olyan járatosak a különböző jogi terminusok világában.

cégalapítás menete

A cégalapítás menete kapcsán a legfontosabb dolog, amit megtudtam, hogy minden cégnek szüksége van székhelyre. Ezt pedig a legegyszerűbb módon a Székhely Partner oldalán lehet elintézni. Az itt található székhelyek pedig a legjobb helyeken vannak, amit csak el tudnánk képzelni. Kettőt például a fővárosban lehet igényelni, egyet pedig Újlengyelben. Az első kettőnek nem kell elmondanom az előnyeit, viszont Újlengyel azért érdemel pár szót. Ez a kis település most már rengeteg nagy cégnek ad otthont, mivel a területén többféle adókedvezményt is el lehet érni. Ezért kezdő vállalkozóknak kifejezetten jó ötlet lehet ide települni, viszont a veteránoknak is érdemes számításba venni.

A cégalapítás menete tehát egyáltalán nem volt olyan bonyolult, mint ahogy elképzeltem. Ennek örömére felkerestem őket és megkezdtem az egész folyamatot. Már a telefonban tudtam, hogy jó döntést hoztam, mikor a Székhely Partner szolgáltatását választottam. Végig segítettek nekem és nagyon hamar készen voltunk az egésszel. A székhelyekkel azóta is nagyon elégedett vagyok és nagyon megnyugtató a tudat, hogy bármikor felkereshetem őket, ha valami probléma lépne fel.