A szem körüli ráncok még a sportolókat sem kímélik

A szem körüli ráncok még a sportolókat sem kímélik

A szem körüli ráncok egy bizonyos kor után mindenkinél megjelennek az életmódjától függetlenül. Lehet ugyan lassítani a folyamatot, de egy bizonyos kor után szerintem nincs olyan ember, akinek nem kellene megküzdeni a szem körüli ráncok hadával.

Sokan azt hiszik, hogy a sportolóknak azért nincsenek ráncaik, mert a mi életmódunk nagyban különbözik az átlagos magyarok életmódjától. Persze van valami abban, hogy a rendszeres mozgás és a tudatos táplálkozás fiatalítja a bőrt, de szerintem inkább az állhat a háttérben,hogy a sportolók nagy része hozzám hasonlóan nagy figyelmet fordít arra, hogy milyen kozmetikumokat használ.

Legtöbbször a megelőzés a legjobb módszer, minden betegséget, bőr problémát meg lehet előzni valahogyan, de az időt nehéz megállítani vagy visszaforgatni.

Ahogyan mindenre, a ráncokra is van megoldás. Nem olyan népszerű a termék, pedig a hatása indokolná, hogy sokkal nagyobb figyelmet kapjon. Ez a termék, amit az instantense.hu oldalon forgalmaznak ugyanis egy olyan feszesítő szérum, ami akár 5 perc alatt hat.

A használata egészen egyszerű, ütögető mozdulatokkal kell a bőrbe dolgozni a ráncos, petyhüdt vagy karikás bőrfelületen a szem közelében, majd hagyni kell megszáradni. Érdekes praktika, de vannak akik hajszárítóval gyorsítják fel a száradást.

A száradási idő egyébként 3-5 perc, ez alatt pedig feltölti tápláló anyagokkal a bőrt, így az látványosan feszesebb lesz. Ezzel módszerrel akár 6-10 órára is búcsút mondhatunk a ráncoknak, hogy ne csak a versenyeken, hanem a kinézetünkben is a legjobb formánkat hozzuk.

Innen egyébként egyszerűen és gyorsan rendelni lehet a szérumból. Mindössze egy nap kell és máris kihozzák a rendelést. Teljesen biztonságos oldal, kártyával lehet itt fizetni, mint majdnem minden webshopban.

Eleinte nem hittem el, hogy van olyan szérum, ami sebészeti beavatkozás nélkül is ilyen nagy mértékben segíteni tud a kellemetlen ráncok eltüntetésében. Nagyon örülök, hogy megtaláltam az instantense feszesítő szérumot. Így nem csak fiatalabbnak érzem magamat, de fiatalabbnak is nézek ki.

A kevés pihenés miatt mindig is karikásak voltak a szemeim. Még nem vagyok igazán idős, de sajnos már most megjelentek a ráncok, a táskák, amiktől azt hittem, hogy sosem fogok megszabadulni.

Ezt a szérumot mindennapi használatra tervezték. Igaz, hogy ha használom, akkor hamar kifejti a hatását, ami elmúlik pár óra múlva, de a mindennapos használat hosszútávon meg is látszik, sokkal feszesebb lesz tőle a bőr, és tartós eredményeket is hozhat a szérum.

Sok ismerősöm használja, nem csak nekem, de nekik is bevált, és a vélemények alapján még sok más nő is valós változásokat köszönhet ennek a szérumnak.

Annak, aki pedig nem bízik benne ezek után sem, a figyelmébe ajánlom a 30 napos pénz visszafizetési garanciát. Így a szérum kipróbálása nem jár semmilyen kötelezettséggel, ha nem vagyunk vele megelégedve, akkor akár vissza is küldhetjük. Szerintem az, hogy ezt be merik vállalni, azt jelenti, hogy bíznak a készítők is a termékükben.

Én rendszeresen használom, nekem nagyon bevált, érezhetően csökkentek a ráncaim és szemmel látható a különbség. AZ ismerőseim mindig azt mondják, hogy nagyon megfiatalodtam. A bőröm sokkal feszesebb, a kitágult pórusaim is egészen összeszűkültek.

Sok krémet kipróbáltam már korábban is, de ez hozta meg az igazi sikert, azóta nem is használok mást, és szívesen ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan korán kezdett el ráncosodni.

szem körüli ráncok
szem körüli ráncok