Új italhűtőt vásároltam Tapolcáról

Új italhűtőt vásároltam Tapolcáról

Aki követ engem, az már jól tudja, hogy a sportban szinte minden jöhet nekem. Teljesen mindegy, hogy vízi sportról, szárazföldi sportról van szó, legyen akár labdajáték, vagy ökölvívás, nekem aztán tényleg minden jöhet. Természetesen a legnagyobb kedvenc, az mindig is a foci marad. A foci iránti rajongásom, és a kézműves sörök iránti rajongásom volt az, amiből megszületett a pubom, a saját kis vállalkozásom. Minden jól működött addig, amíg nem romlott el az italhűtőm. De ahogy a mondás tartja, ebben a rosszban is volt egy jó, így ismerhettem meg a rdealer.hu/termekek/italhuto oldalt.

Az ismeretség úgy alakult ki, hogy fórumon kértem segítséget, ahol őket ajánlották számomra a problémám megoldásához. Mindenképp szerettem volna egy teljesen új hűtőt beszerezni, amihez van garancia is, hogy ha bármi felmerülne, legyen kihez fordulni. Szóval igen, nagyon fontosnak tartottam, hogy legyen garancia és, hogy egy tényleg megbízható cégtől legyen megvásárolva az új italhűtőm. Amikor elküldték nekem ennek az oldalnak a linkjét, azonnal rávetettem magamat a kínálatra, ahol láttam, hogy kapható náluk nyíló üvegajtóval ellátott italhűtő, valamint toló ajtóval rendelkező italhűtő is. Így az első dolog az volt, hogy el kellett döntenem, hogy nyíló vagy toló üveg ajtót szeretnék. A toló üveg ajtó számomra kényelmesebb és jobb megoldásnak tűnt, így végül egy 191 literes ventilációs, két toló üveg ajtóval rendelkező, fekete színű hűtőre tettem le a voksomat. Ezeket a hűtőket egyébként a pult alá lehet beépíteni. Tehát egy bárbelsőről van szó.

Láttam ezen a hűtőn kívül 300 literes bárbelsőt is, ami már három ajtóval rendelkezik, ezek nyíló ajtók voltak. Viszont én végül toló ajtót választottam, illetve ilyen nagy hűtő már nem férne el nálam, ezért döntöttem végül a 191 literes hűtő mellett. A nagyon fontosnak tartott garanciát is sikerült így zsebre vágni, ugyanis ehhez a fajtához két év garancia jár. Ez a hűtő 240 darab dobozos italt tud lehűteni egyszerre, vagy pedig 156 palackot. Ezek az adat mind megtalálhatóak a rdealer.hu/termekek/italhuto oldalon. Ez az egyik, ami miatt nagyon megtetszett számomra ez a cég. Minden fontos információt tartalmaznak a leírások, és persze képeket is lehet nézni a termékekről.

A cégnek két telephelye is van. Mindkettő Tapolcán van. Ez nekem egy kicsit nagy táv lett volna, de szerencsére ez nem jelent problémát, ugyanis a rendelést a telefonon keresztül is le lehet adni az oldalon megadott ügyfélszolgálati telefonszámon keresztül, és a cég nagyon készségesen segített kitalálni megoldást számomra a házhoz szállítással kapcsolatban, amiért nagyon hálás vagyok.

Így nagyon gyorsan megoldódott a problémám, és nagy mázlimra teljesen biztos lehetek abban, hogy minőségi hűtőt sikerült rövid időn belül házhoz szállítással megvásárolni. Ennek a gyors, segítőkész kiszolgálásnak köszönhetően nagyon hamar megoldódott a problémám, így nem marad egy betérő vendég sem hűtött ital nélkül. Számomra most is bebizonyosodott az, hogy érdemes keresni, kutatni, és merni kell segítséget kérni, hiszen, ha nem járok utána, lehet nem ismerem meg soha ezt a céget, ahol jó áron, minőségi vendéglátóipari gépeket lehet venni.