Ötpróbázni sport babakocsival

Ötpróbázni sport babakocsival

Mindig is nagyon fontos része volt az életemnek a sport, el sem tudom képzelni azt, hogy hosszabb ideig egyáltalán ne mozogjak, mivel ez nálam már majdnem napi elfoglaltságnak számít. Viszont amikor megszületett az első gyerekem, persze sok minden megváltozott. Több időt kellett töltenem vele, emiatt kevesebb időm volt sok más dologra, mint például az edzésre és az ötpróbázásra.

De nem akartam azért azután sem feladni a sportot, hogy apa lettem, így próbáltam egy olyan megoldást találni, amivel nem kell magára hagynom a babát sem, de mégis tudok valamennyit edzeni.

Ekkor határoztam el, hogy sport babakocsit fogok venni. Ez nagyon könnyen navigálható, könnyű a szerkezete is, nagyobb a kereke, így jobb stabilitást is biztosít, és több féle terepen is lehet vele közlekedni. A fő előnye az is, hogy lehet vele futni és nem kell félni, hogy a gyereknek közben baja esik. És persze ennek a modellnek a rugózása is sokkal jobb.

A babakocsik.hu oldalon meg is lehet rendelni ezt, ott van egy olyan sport babakocsi, ami az én igényeimnek megfelel. Kiszállítják neked, bárhol is laksz az országban, és ha mégse felelne meg, egyszerűen kicserélik. Persze van nekik garanciális ügyintézésük és szervizük is.

Így már én is sportolhatok a babával, nem kell lemondanom a kedvenc hobbimról, és a gyereket sem kell otthon hagynom. Így mindenki elégedett lehet.