Élesszük fel a sport szeretetét mindenkiben

Élesszük fel a sport szeretetét mindenkiben

Egy kis közösség vagyunk viszont célunk az, hogy mindenki megismerhesse a hozzá illő sportot és legyen lehetősége kipróbálni több mindent egy helyen mielőtt döntene. Ezért arra gondoltunk, hogy szervezünk egy városi sport napot. Ide meghívnánk egyaránt érdeklődőket, mint tulajdonosokat, akik tenisz-, vagy egyéb sport pályákat üzemeltetnek, valamint azokat is, akik sport kellékek árusításával foglalkoznak.

Ezen kezdeményezés sajnos többnyire alacsony finanszírozású viszont a helyi közösség jóvoltából már sikerült egy kisebb összeget gyűjtenünk, melyet marketing célokra szeretnénk felhasználni. Arra gondoltunk, hogy valószínűleg a legjobb hely arra, hogy minél több emberrel kapcsoltba tudjunk lépni az a közösségi média egyik felülete lesz.

Sokat töprengtünk azon, hogy mégis mi lenne a legjobb módja ennek, míg egyik munkatársunk a https://keresobenelso.hu -t javasolta. Említette, hogy ő már több ízben dolgozott velük weboldalai kapcsán és mindig nagyon meg volt elégedve az eredménnyel.

Nem is időztem sokáig, felnéztem a keresobenelso.hu-ra izgatottsággal és reménnyel telve. Munkatársam arról is beszélt, hogy a különböző szolgáltatások mint linképítés, weboldal készítés, szövegírás és sok minden más a csomagok között is elérhető és kiválasztható az amire szükség van.

Kampány a sportért

Lehet, hogy éppen ezért rögtön a csomagokat kezdtem el nézegetni az oldalon. A 7 Hetes Facebook és Google Kampány rögtön megfogott: Jelmondatuk az volt, hogy Start Moving vagyis Kezdj Mozogni és arra gondoltam, hogy valóban a mi jelmondatunk is lehetne. Ez a kampány a keresobenelso.hu-n pontosan arról szólt, amire nekünk szükségünk volt. Amint kiválasztottuk a képeket és szövegeket a posztokhoz, utána már különösebb teendőnk nem volt, mert 10 héten át napi szinten gondoskodtak a posztokról vagyis tényleg mindenkihez eljutott a felhívásunk.

Weboldal tervezés és kivitelezés

Eleinte azt gondoltuk, hogy nincs szükségünk weboldalra, mert ez csak egy egyszeri alkalom és kevés információ átadásra van szükség. Viszont a Keresőben Első csapata felhívta a figyelmemet, hogy ha felépítünk egy weboldalt, sokkal nagyobb esélyünk van rá, hogy több emberhez eljusson az információ. Ezen kívül támogatókat és egyéb részleteket is meg tudunk osztani a látogatókkal. Annyira lelkesek lettünk, hogy ennek is neki vágtunk és nekem személy szerint nem kellett túl sok időt ezzel foglalkoznom. Bizonyos dolgokat kellett megbeszélnünk mint milyen legyen az oldal témája és színe vagy milyen gyakran jelenjen meg új poszt, mik azok a dolgok, amiket meg szeretnénk jeleníteni.

Mivel a Keresőben Első tanácsára kedvező feltételekkel tárhelyet is nyitottunk az oldal fenntartásához. Az is eszünkbe jutott, hogy a jelentkezők be is tudnak regisztrálni majd, ezáltal hírlevél küldésére is lehetőség van. Az nagyon szuper volt, hogy ezeket a változásokat a keresobenelso.hu csapata nagyon rugalmasan kezelte és maximálisan a segítség volt.

Végül, arra is megkértem őket, hogy a weboldal logóját is készítsék el. Ez annyira jól sikerült, hogy még pólókra is rányomtattuk és ezek megvásárolhatók voltak a rendezvény napján.

A sportnap nagyon jól sikerült és rengeteg ember jött el. Támogatók és nagyobb sport márkák is részt akartak venni a kezdeményezésben. Öröm volt látni a nevető arcokat és persze én mosolyom volt a legnagyobb hiszen ezt mind a a https://keresobenelso.hu -t javasolta. Említette, hogy ő már több ízben dolgozott velük weboldalai kapcsán és mindig nagyon meg volt elégedve az eredménnyel. csapatának köszönhettem. Azt hiszem nem is kérdés, hogy ezt a rendezvényt ezután minden évben meg fogjuk tartani.

https://keresobenelso.hu