Edzés közben a székhelyszolgáltatásról beszéltünk

Edzés közben a székhelyszolgáltatásról beszéltünk

Van egy haverom, akinek mindene, hogy az edzőterembe lejár. Nemrég megkértem, hogy vigyen el magával engem is néhány alkalommal, hogy megtanuljam használni az ottani gépeket, mert szeretnék mozogni valamit, és hátha az edzőterem lesz az én szenvedélyem is, ha megszeretem…

Így is lett, elkezdtünk együtt edzeni járni, közben pedig jókat szoktunk beszélgetni. A minap éppen elpanaszoltam neki, hogy nem tudom, hogyan fogjak hozzá egy kis cég megalapításához, mire ő ellátott néhány hasznos tanáccsal ezzel kapcsolatban. Például elmondta, hogy nagyon fontos találni egy jó székhelyszolgáltatót, aki által céges székhelyet jegyeztethetünk könnyen be. Mert sok kellemetlenségtől meg tud minket kímélni, ha nem a saját otthonunk van bejegyezve, mint a cégünk székhelye. Konkrét cégként a szekhelycentrum.hu-t ajánlotta, akik tényleg fantasztikusnak tűnnek! Azt mondta, hogy ha a kulcsszó az, hogy székhelyszolgáltató budapest, akkor mindenképpen őket válasszam.

Miért?

Például, ha az otthonunk lenne ehelyett a cégünk székhelye, akkor a váratlanul betoppanó hatóságokat is a privát szféránkban kellene fogadnunk. Sőt, egy esetleges kényszerintézkedés alkalmával a saját személyes tárgyainkat is lefoglalhatják. De még azon is aggódnunk kell, ha nem céges tarifát fizetünk a rezsire, hiszen problémánk származhat belőle, ha magánszemélyként fizetjük azt, illetve ha jogszerűen akarunk eljárni, akkor még építményadót is fizethetünk a házunkra.

Nem jobb akkor már, ha van egy székhelyszolgáltatónk, aki biztosít nekünk egy olyan székhelyet, ahol majd ők tűrik a kényszerintézkedéseket is, ha netán gond akad? Hát dehogynem! És a szekhelycentrum.hu-nál erre mindre van lehetőségünk, és még sokkal többre is. Persze, mindent mindig csak törvényesen!

Székhelyszolgáltató Budapest? – Szekhelycentrum.hu! Keresd őket bizalommal!